baby lasagna Lady

Vsak tatu je bil premišljen

katarina braniselj Lady

Pobegnil s kraja nesreče

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

golob navijaci Reporter.si

Takšen je Golob brez ljubimkanja in razkazovanja ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

blaž in Lara Njena.si

Izbranki Blaža Švaba pripravili zabavo ob ...

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

ku
ku
1 31.01.2021 07:09:24

Luke DONČIĆ ne vidi luči na koncu tunela! Takšnega trpljenja slovenski zvezdnik še ni poznal! (video)

Profimedia
Dallasu nikakor ne gre.

Košarkarji Dallasa, kjer je je prvi zvezdnik mladi slovenski košarkar Luka Dončić, se je znašel v veliki krizi. V krizi, kjer trenutno ne vidijo luči na koncu tunela, saj igra nikakor ne steče, energija na parketu ni prava, mnogi pa se upravičeno sprašujejo, ali lahko Dallas letos sploh pride do končnice.

Sezona je še dolga, na sporedu je še ogromno tekme, toda po tekmi s Phoenixom je bil to že peti zaporedni poraz za Dončića in druščino, tokrat so klonili s 105:111. Dallas je začel dobro, držal je korak s tekmecem. In to kljub temu, da Dončić strelsko ni bil razpoložen, prav tako ob njegovih asistencah ne njegovi soigralci. Za nameček je v pičlih 14 sekundah prejel kar tri osebne napake, zaradi protesta pri sodnikih tudi tehnično.

Zato pa je blestel v tretji četrtini, kjer je po njegovi zaslugi Dallas prišel do 15 točk prednosti. Košarkarji Phoenixa so se v nadaljevanju približali, v zadnji četrtini pa izkoristili Dončićevo odsotnost na parketu in ob delnem izidu 8:0 prešel v vodstvo. Rezultat je bil nazadnje poravnan pri 96:96, junak tekme pa je bil Chris Paul, ki je v slogu veteranov svojo ekipo popeljal do zmage.

Tako Dončić kot Paul sta kot najučinkovitejša strelca tekmo končala pri 29 točkah, Dončić je dodal še 8 skokov in 7 asistenc. Pri Dallasu sta mejo 10 točk prebila le še Hardaway Jr. (19 točk) in Cauley-Stein (14 točk). 

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike