Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

ku
ku
7 17.12.2020 12:31:26

Lastnik Dallasa v GLAVO! Slovenska POLITIKA je KRIVA, da se je Luka ZREDIL! Zakaj? Ker so mu ...

Lastnik Dallasa Marc Cuban okrcal slovensko politiko!

Ko je Dallas pred nekaj dnevi odigral prvo pripravljalno tekmo pred novo sezono lige NBA, so se v javnosti hitro pojavile fotografije našega superzvezdika Luka Dončića ob teh pa zapisi, da se je v ZDA vrnil s prekomerno telesno težo.

Tudi Luka je priznal, da ta trenutek še ni najbolje fizično pripravljen, a da verjame, da bo kmalu na pravi fizični ravni: "Toda, saj veste, kaj naj rečem, nikoli nisem bil mišičnjak," je med drugim pred dnevi dejal 21-letni Ljubljančan.

V tem tednu je o tej temi v intervjuju za The Ringer spregovoril tudi Mark Cuban, ki je okrivil tudi na slovensko vlado oziroma na koronavirusne omejitve.

"Luka spoštuje svoje telo in ve, da bo njegov uspeh odvisen od fizične pripravljenosti. Z njim sem vseskozi v stiku, ob vrnitvi v ZDA pa ni bil povsem pravi. Tudi zato, ker nismo vedeli, kdaj se bomo vrnili h košarki. Igralci imajo tudi programe za trening," je dejal Cuban, te programe pa je bilo zaradi nepoznavajna časovnice težko izvajati.

"Zaradi zaprtja države Luka v Sloveniji ni imel dostopa do določenih reči. Da, ni še tam, kjer bi si želel biti, vendar se zelo hitro približuje temu stanju. Dovolj je discipliniran, da mu bo uspelo," je še dejal poslovnež.

Značke: dončić, cuban, nba, dallas

Članki iz rubrike