stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
2 14.10.2020 07:45:41

Kakšna SVINJARIJA! Košarkar BARCE je brutalno zrušil PREPELIČA, sodniki pa ... (video)

Euroleague
Burno dogajanje na tekmi Barcelone in Valencie.

Košarkarji Valencie, kjer igra tudi Klemen Prepelič, so v torek zvečer igrali tekmo 3. kroga evrolige z Barcelono in izgubili s 66:71. Prepelič je prispeval šest točk in pet podaj v dobrih 20 minutah. Zelo burno pa je bilo dogajanje v zadnji četrtini tekme, ko je imel Prepelič žogo v svojih rokah, pri tem pa ga je brutalno zrušil košarkar Barcelone Derrick Williams, a sodniki pri tem niso presodili prekrška. Kakopak na veliko ogorčeneje košarkarjev Valencie (celotno dogajanje si lahko pogledate v spodnjem posnetku). 

V preostalih torkovih tekmah je Crvena zvezda izgubila z Žalgirisom z 69:75, Alba Berlin pa z Anadolujem Efesom z 72:93. V torek pa je prvič tudi v novi sezoni evrolige v dogajanje posegla epidemija novega koronavirusa. Tekme med Asvelom Villeurbannom in Panathinaikosom ni bilo, v domačem moštvu so odkrili še dva primera okužbe z novim koronavirusom in je zasedba tako ostala brez potrebnega minimalnega števila igralcev (osem) za izvedbo tekme, saj so imeli že prej štiri potrjene primere. V nevarnosti pa je tudi tekma naslednjega kroga te ekipe, saj bi moral Asvel že v četrtek gostiti Crveno zvezdo.

V sredo bodo še preostale tekme tega kroga, pri Maccabiju bo gostoval Bayern München Žana Marka Šiška, Real Madrid slovenskega Američana Anthonyja Randolpha bo gostil Himki Moskvo, Baskonia Zorana Dragića pa bi morala gostiti Zenit St. Peterburg. A že danes je jasno, da tudi te zadnje tekme ne bo, prav tako zaradi več primerov okužb v ruski ekipi, ki tako tudi nima vsaj osem zdravih igralcev. Vodstvo evrolige je že sporočilo, da zaradi tega ne bo niti tekme 4. kroga med Valenciio in Zenitom, ki bi morala biti v četrtek.

Članki iz rubrike