ana maria mitić Dobra karma

Solze nesrečnih ljubezni Ane Marie Mitić je njen...

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za petek, 30. oktobra

rogljicek kranj Reporter.si

»Za bruhat« in »represija« je besnel ...

slovenska-policija, nadzor, kontrola, občinska-meja, koronavirus, covid-19 Svet24.si

Ukrepi bodo podaljšani za teden dni

bojana-beović Necenzurirano

Dr. Beović, kje so hitri testi in po kakšni ceni?

brad-pitt-girlfriend Odkrito.si

Konec Bradove nove ljubezni?

Sandra Klemm – Sendi 2 Njena.si

Znana Slovenka iz 90-ih: Covid-19 ni kot gripa, je...

nu
nu
0 12.10.2020 10:18:16

Navijači so v SKRBEH! Bo moral Goran DRAGIĆ pod nož? Slovenski zvezdnik je razkril, kaj se dogaja z njim ...

Goran Dragić je kljub poškodbi stopil na igrišče na šesti tekmi finala.

Goran Dragić si je na prvi tekmi sezone pretrgal tetivo stopalnega loka in vse do sinoči ni več igral. Tudi za šesto tekmo vse do samega začetka ni bilo jasno, ali bo stopil na parket, vendar je nadlegoval trenerje, vse dokler mu niso dovolili, da zaigra. "Možnost, da zaigram, ni bila velika, ampak sem vztrajal, šel sem skozi vse okrevanje, kar sem lahko. Tudi danes sem vztrajal. Nisem se počutil, kot je treba, ampak je, kar je. Zame je bilo zadnjih deset dni peklenskih. Želel sem pomagati ekipi. Je, kar je, Lakers so bili boljši. Borili smo se, ampak na žalost nam ni šlo in moramo iti naprej," je dejal Dragić, ki bo še nekaj časa okreval po poškodbi.

"Rekli so mi, da ko poči tetiva stopalnega loka, si v bistvu naredil sam svojo operacijo. Odslej naprej le počitek in bo bolje samo od sebe. Ni mi treba iti k zdravniku, nobene operacije. Ampak kot sem rekel, edina stvar, ki je nisem imel, je bil čas in bilo je težko. Ni lahko izgubiti v finalu. Naslednje leto bomo poskušali priti do novega, zapomnili si bomo te težke občutke, ki jih imamo, in poskusili biti boljši prihodnje leto."

Dragić je med okrevanjem po poškodbi ostal aktiven in je po besedah Spoelstre ostal močno vpleten v dogajanje. Sam je razložil, da je poskušal dajati nasvete mladim igralcem, kot je Tyler Herro. "To je del moje službe. Ko sem prišel v Miami, sem se učil od najboljših in nekaj moraš dati nazaj mladim, jim olajšati delo. Pogovor jim veliko pomeni in to je izjemna ekipa, vsi imajo dobre delovne navade."

Značke: dragi, poškodba

Članki iz rubrike