Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
1 26.09.2020 08:18:30

BUUUM! Besede najboljšega igralca Miamija ODMEVAJO! Ne, ne, ne ... Tega ne bi smel ... (VIDEO)

Košarkarji Miamija, ki še vedno lahko postanejo prvi v zgodovini lige NBA, ki bi si v veliki finale uvrstili kot petopostavljena ekipa, so vse misli usmerili v nedeljo.

V noči na ponedeljek po srednjeevropskem času, ob pol drugi uri, se bosta Miami in Boston srečala še šestič. Peta tekma, ki se je nagnila na stran 17-kratnih prvakov (kar je največ, sledijo mu LA Lakersi s 16 naslovi), je že pozabljena.

Po tekmi niti Goran Dragić, s 23 točkami spet najboljši posameznik pri vročici, ni želel dolgo razpredati o porazu. "Ta tekma je končana. Ne moremo nič spremeniti. Vemo, da smo igrali slabo v drugem polčasu, obrambe ni bilo. Mislim, da so v tretji četrtini dosegli več kot 40 točk, kar je preveč. Bolje moramo opraviti svoje delo v obrambi," je priznal 34-letnik iz Kosez.

dragic 4
Reuters


Vedno znova pri Miamiju izpostavlja pomen ekipe, zato se ni strinjal z besedami centra Bama Adebaya, ki je odgovornost za poraz prevzel nase. "Ne, ne, ne. To ni njegova krivda. Tega ne bi smel tako povedati. Poraz je na nas vseh kot ekipi. Ni krivda posameznika. Vsi smo igrali slabo, v tretji četrtini nismo opravili svojega dela. Če izgubimo, izgubimo kot ekipa," je bil jasen Dragić.

Sodniki so na tekmi ob živce spravljali trenerja obeh moštev ter njune varovance. O dosojeni šesti osebni napaki in posledični izključitvi sredi četrte četrtine je Dragić povedal: "Je, kar je. Nič se ne pritožujem. Ne strinjam se, da je bila moja osebna napaka, ampak je, kar je."

Članki iz rubrike