stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
7 08.09.2020 12:56:39

NORO, kaj hoče DALLAS NAREDITI z Dončićevim KRVNIKOM?! Luka pa tega NE DOVOLI?!

Življenje včasih piše nenavadne zgodbe.

Znano je, da Dallas Mavericks to jesen nimajo pravega plačnega prostora in tudi ne možnosti za resne menjave, da bi lahko v svoje vrste zvabili kakšnega zvezdnika večjega formata. Za to bo čas prihodnje poletje, medtem ko letos ekipa Luke Dončića želi pogledati na tržišče prostih igralcev in z njega pripeljati predvsem nekoga, ki bi igral vlogo nekakšnega Dončićevega zaščitnika. Bolj kot Boban Marjanović, ki je za kaj takega premalo na igrišču, predvsem pa je kljub svoji velikosti preveč mil, preveč prijazen. 

No, kot poroča sloviti Sports Illustrated, je imel Dallas za to vlogo izbranega Marcusa Morrisa, košarkarja Los Angeles Clippersov, ki bo ob koncu te sezone dejansko postal prost igralec. Vse lepo in prav, če ne bi bil Morris tisti igralec, ki je nato v neposrednem obračunu Mavericksov in Clippersov najprej nalašč pohodil Dončićev poškodovani gleženj, nato pa Luko še udaril po glavi ter bil zaradi tega izključen. Kar je stvari seveda zapletlo. 

Sports Illustrated sicer piše, da lastnik Dallasa Mark Cuban na to ne gleda na tak način, saj je neizprosen poslovnež, neizprosen profesionalec. Morris naj bi še vedno bil njegova želja, navsezadnje je Cuban nekoč v svojo ekipo pripeljal igralca, ki je pred tem na podoben način nadlegoval Dirka Nowitzkega. No, očitno pa bo zadnjo besedo vendarle imel Dončić. In kot pišejo Američani, je Slovenec Morrisu resnično zameril in je mislil resno, ko je dejal, da s takimi igralci noče imeti opravka. 

Očitno je s tem mislil tudi, da ga noče za soigralca. Kot stvari stojijo zdaj, je Luka očitno prižgal rdečo luč in si bo neizprosni Morris, ki ga odlikujeta spodobna igra v napadu in brutalna v obrambi, novi klub moral najti drugje. Dallas pa bo moral drugje najti Dončićevega varuha, saj to očitno ne bo postal njegov krvnik.  

Značke: doncic, morris, dallas

Članki iz rubrike