mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
1 07.09.2020 10:07:42

NAVIJAČEM v Kopru PREKIPELO! Zahtevajo odgovore! Hočejo vedeti, kdo je ODGOVOREN!

m24.si
V Kopru je navijačem dovolj tega.

Koper Primorska je v velikih finančnih težavah, vse od srede prejšnje sezone, ko so prišli na plan dolgovi in je ekipo zapustila polovica igralcev in trener, je stanje alarmantno. Prejšnjo sezono so nekako izpeljali, pred novo pa se ne ve, ali bo klub še obstajal. Zdaj je očitno negotovosti dovolj tudi navijačem, ki so v obvestilu za javnost na Facebook strani izrazili svoje nezadovoljstvo. Obvestilo objavljamo v celoti:


Spoštovani Klub KK Koper Primorska,
Prišel je čas ko ob vsej histeriji okrog Covid-19, da se tudi mi navijači ( Primorski Tigri) KK Koper Primorska oglasimo v tem pismu za koprsko, istrsko in slovensko javnost.
Kot prvo se iskreno zahvalimo vsem igralcem in strokovnemu štabu pod taktirko prej Jurice Golemca in kasneje Andreju Žaklju.
Ne moremo pa mimo te PROKLETE VEČ MESEČNE TIŠINE iz strani tako imenovanega back office-a ,kateri bi moral skrbeti za stike z javnostjo in na koncu koncev tudi za stike z navijači kluba.
Ne moremo mimo ignorantskega, manj vrednega, mrtvega odnosa do nas navijačev.
Naj vas spomnemo, da že ob prvih novicah finančnih težav v klubu smo vseeno pripeljali večje število navijačev (posledično tudi več prodanih sezonskih in dnevnih kart za ogled tekem), in kaj smo za to dobili?
Dobili smo tišino, dobili smo temo, dobili smo totalni komunikacijski black out katerega se nikoli ni videl iz strani kluba kateri igra prvo slovensko košarkarsko ligo v vsej zgodovini neodvisne Slovenije.
Facebook komunikacija o tekoči sezoni katera je pred vrati ne obstaja že več mesecev!!!
Twitter prav tako pokopališče!!!
Tudi v vsakodnevnih kontaktih z naj odgovornimi osebami v klubu, nismo deležni nobenih niti najbolj osnovnejših informacij o stanju v klubu!!!
V okviru kluba, v katerem naj vas spomnemo je tudi ENAJST OTROŠKIH SEKCIJ katere so polne veselih otrok kateri dajo vse od sebe v igri imenovana košarka. Ker ste tiho dobesedno od decembra 2019 upamo da boste imeli vsaj obraz in vest povedati vsaj staršem teh otrok če bo klub propadel ali ne.
"Čaka še italijanski investitor, čaka še kitajski investitor"... To so vaše besede v katere ne verjamemo več. Imejte pogum in skličite novinarsko konferenco in povejte kar je treba povedati:
1. Klub je dobesedno preteklost in kot tak ne more več niti poslovati niti nastopati v nobenem uradnem tekmovanju.
2. Jasno povejte če to ni res, kdo je najbolj odgovoren za stanje v klubu.
3. Katere so rešitve kratkoročne in dolgoročne.
4. Če ni rešitve pa vsaj Imejte pogum to tudi povedati vsej slovenski košarkarski javnosti in končno nastopite pred mediji z imenom in priimkom in obrazom ker smo siti poslušanja raznoraznih tračev iz za kulisami košarkarskih poznavateljev takšnih in drugačnih zadev kakor je tako imenovani KK KOPER PRIMORSKA.

Edina zahvala iz naše strani gre trem osebam katere so imele obraz stati pred navijači in to so:
GORAN JAGODNIK
ANDREJ ŽAKELJ
ALENKA ŠKREBLIN

Njim trem gre naše večno spoštovanje in naše večno prijateljstvo in podpora.

Včeraj, danes, jutri: FORZA KOPER

Članki iz rubrike