nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 17.08.2020 18:30:25

O TEJ ANAMARIINI FOTKI GOVORIJO VSI! Če bi nas takole pospremila v končnico, BI LETELI! (foto)

Reuters
Izvoljenka Luke Dončića je svojega izbranca pospremila v play-off na najboljši mogoči način.

Slovenski superzvezdnik bo ponoči ob 3. uri po slovenskem času prvič igral v končnici lige NBA, in sicer se bodo njegovi Dallas Mavericksi na prvi tekmi prvega kroga v mehurčku v Orlandu pomerili z močno favoriziranimi Los Angeles Clippersi. Gre za nov velik trenutek v karieri enega najbolj slavnih slovenskih športnikov vseh časov, njegova izvoljenka Anamaria Goltes pa je odštevanje do tega mejnika počastila tako, kot se spodobi. 

Na svojem Instagram profilu je (kot lahko vidite spodaj) objavila fotografijo, na kateri je v Dončićev dres oblekla oba psa, sebe pa je prav tako oblekla v številko 77, le da gre za prav posebno jakno iz džinsa - ki je še posebej navdušila spremljevalce prelestne Slovenke. In tudi buri domišljijo, ali ima lepotica oblečeno še karkoli drugega poleg omenjenega kosa oblačila in košarkarskih nogavic. No, karkoli, morda pa gre vendarle zgolj za preveč pobožne želje uporabnikov svetovnega spleta. 

Je pa z objavljeno fotografijo Anamaria dala vedeti še nekaj, in sicer to, da je trenutno v Sloveniji. Vse skupaj je bilo namreč posneto na Dončićevem domačem dvorišču v njunem slovenskem domovanju - kar pomeni, da Goltesova ne bo tista gostja, ki si bo nocojšnjo tekmo ogledala v živo. V končnici ima namreč vsak igralec pravico do enega gosta in zanimivo bo videti, ali (in s kom) bo Luka nocoj v Orlandu to pravico izkoristil.  

Seveda je ob objavljeni fotografiji Anamaria zapisala zelo spodbudno sporočilo za svojega dragega. "Team 77!! Good luck in the playoff lubi. Let’s go mavs," je sporočilo, ki zagotovo ne potrebuje prevoda. 

Članki iz rubrike