Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ku
ku
2 18.04.2020 13:00:21

Mark Cuban STRESEL s tole izjavo o Luki Dončiću: "Lahko bi presegel največjega ...

Reuters
Lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban meni, da bi Luka Dončić nekega dne lahko prehitel Dirka Nowitzkega kot največjega igralca Mavericksov vseh časov, kot je priznal v nedavnem intervjuju za FanSided.

"Ali bi lahko (prehitel Dirka)? Ja, ker mislim, da se je igra dovolj spremenila, danes je bolj odprta kot prej, ko je Dirk prvič prišel v ligo. Torej ima to prednost, toda Dirk je zmagal ligo in osvojil naziv MVP-a, A tudi Luka bi lahko osvojil prvenstvo. Upam, da bo tako, in vem, da bi se tudi Dirk strinjal. Dobra prijatelja sta zato mislim, da se medsebojno podpirata, "je omenil lastnik Dallasa.

Nowitzki in Dončić sta le eno sezono preživela skupaj, pred tem, ko se je nemški velikan upokojil, zaradi česar se bo Mark Cubanspraševal, kaj bi se zgodilo, če bi oba igrala skupaj v svoji glavni postavi.

"O moj bog. Ko smo bili z Dirkom na koncu, smo videli le malo utrinkov, kaj bi si lahko predstavljali, če bi bila oba v svoji glavni postavi? O moj bog. To sta spet MJ in Scottie. "Dončić je imel senzacionalno sezonov ligi NBA, star 21 let, in Cuban priznava, da ni pričakoval, da bo imel tak vpliv tako kmalu, kar je še dodatek njegove prejšnje trditve.

"Vedeli smo, da je dober, zato smo očitno sklenili posel," je omenil Cuban. "V prihodnjem draftu se ne odrečeš izidu loterije, razen če si resnično prepričan, da ti bo dobro. Nismo pa vedeli, da bo tako dober. Mislili smo, da bo zanj potrebno malo več krivulje, da vse pospeši in postane All Star kaliber. "

Značke: doncic, cuban, dallas

Članki iz rubrike