mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
2 18.04.2020 13:00:21

Mark Cuban STRESEL s tole izjavo o Luki Dončiću: "Lahko bi presegel največjega ...

Reuters
Lastnik Dallas Mavericks Mark Cuban meni, da bi Luka Dončić nekega dne lahko prehitel Dirka Nowitzkega kot največjega igralca Mavericksov vseh časov, kot je priznal v nedavnem intervjuju za FanSided.

"Ali bi lahko (prehitel Dirka)? Ja, ker mislim, da se je igra dovolj spremenila, danes je bolj odprta kot prej, ko je Dirk prvič prišel v ligo. Torej ima to prednost, toda Dirk je zmagal ligo in osvojil naziv MVP-a, A tudi Luka bi lahko osvojil prvenstvo. Upam, da bo tako, in vem, da bi se tudi Dirk strinjal. Dobra prijatelja sta zato mislim, da se medsebojno podpirata, "je omenil lastnik Dallasa.

Nowitzki in Dončić sta le eno sezono preživela skupaj, pred tem, ko se je nemški velikan upokojil, zaradi česar se bo Mark Cubanspraševal, kaj bi se zgodilo, če bi oba igrala skupaj v svoji glavni postavi.

"O moj bog. Ko smo bili z Dirkom na koncu, smo videli le malo utrinkov, kaj bi si lahko predstavljali, če bi bila oba v svoji glavni postavi? O moj bog. To sta spet MJ in Scottie. "

Dončić je imel senzacionalno sezonov ligi NBA, star 21 let, in Cuban priznava, da ni pričakoval, da bo imel tak vpliv tako kmalu, kar je še dodatek njegove prejšnje trditve.

"Vedeli smo, da je dober, zato smo očitno sklenili posel," je omenil Cuban. "V prihodnjem draftu se ne odrečeš izidu loterije, razen če si resnično prepričan, da ti bo dobro. Nismo pa vedeli, da bo tako dober. Mislili smo, da bo zanj potrebno malo več krivulje, da vse pospeši in postane All Star kaliber. "

Značke: doncic, cuban, dallas

Članki iz rubrike