Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 27.02.2020 09:53:53

VELIKO RAZKRITJE iz Miamija: Pred dvobojem Dragić – Dončić bo ameriško himno zapel SLOVENEC!

twitter
Slovensko obarvan dvoboj v ligi NBA bo še bolj slovenski.

Slovenska javnost nestrpno pričakuje petkov dvoboj v ligi NBA, ko se bosta med seboj pomerili ekipi slovenskih zvezdnikov. V Miamiju se bosta srečala Goran Dragić in Luka Dončić, to pa ne bosta edina Slovenca, ki bosta nastopala pred več tisoč navijači, med katerimi bodo tudi številni Slovenci.


Zdaj je jasno, da bo pred dvobojem na svoj račun prišel tudi slovenski pevec Alen Kirbiš, ki ga je slovenska javnost lahko spoznala tudi v znanem šovu Slovenija ima talent. Alen bo pred tekmo v American Airlines Areni zapel ameriško himno. Njegova starša sta pred časom kupila letalksi vozovnici in karti za tekmo Miami - Dallas, pri tem pa na spletu našla sporočilo, da Vročica išče nekoga iz Slovenije, ki bi zapel himno.

"Starša sta me opozorila na sporočilo, v katerem je pisalo, kaj je treba storiti, da lahko postaneš izbranec. Zakaj ne bi poskusil, sem si mislil, nič me ne stane. Posnel sem himno, posnetek poslal gospodu, ki je bil naveden v sporočilu, ta jo je posredoval prirediteljem tekme na Floridi in čez nekaj dni mi je sporočil, da sem bil izbran za izvajalca himne. Težko opišem, kako sem se počutil ob tej novici, bil pa sem je izjemno vesel," je za Večer pojasnil Alen. Zanj je to kakopak izjemna čast, saj pred tako številčnim občinstvo zagotovo še ni nastopil. Samo v dvorani ga bo poslušalo skoraj 20.000 navijačev, prek malih zaslonov pa več milijonov.

Značke: dragić, dončić

Članki iz rubrike