Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
0 23.02.2020 07:04:03

Trae Young je odčital lekcijo DALLASU brez Luke DONČIĆA, kontroverzni lastnik Cuban pa je BESNEL po tekmi! (video)

Reuters
Košarkarji Dallas Mavericks so v odsotnosti Luke Dončića izgubili na gostovanju pri Atlanti.

Dallas Mavericks pa so brez udarnega dvojca Luka Dončić-Kristaps Porzingis doživel poraz v gosteh pri Atlanta Hawks s 107:111. Dallas je trenutno na sedmem mestu v razvrstitvi zahodne konference z izkupičkom 34 zmag in 23 porazov. Osmouvrščeni Memphis Grizzlies ima na svojem računu 28 zmag in 28 porazov.

Najboljši pri Atlanti je bil John Collins s 35 točkami in 17 skoki, Trae Young pa je 13 od svojih 25 točk dosegel v zadnji četrtini tekme, ki jo je zaznamovala odsotnost najboljšega posameznika Dallasa Dončića.

Dončić, ki je vodil Dallas do zmage proti Orlandu večer pred tem, je po dogovoru s strokovnim štabom izpustil tekmo. V Dallasu so se namreč odločili, da bodo Ljubljančanu namenili prosti večer, da bi lahko košarkar spočil v tej sezoni že dvakrat poškodovani desni gleženj. 

Teksaška franšiza iz Dallasa je bila na parketu tudi brez Porzingisa, ki so mu namenili počitek zaradi težav s kolenom.V vrsti Dallasa je izstopal Tim Hardaway mlajši, ki je s 33 točkami ponovil najboljšo predstavo sezone, 20 točk je dosegel v prvem polčasu.

Sicer pa je tekmo zaznamoval tudi izpad lastnika Dallasa po koncu tekme, ko se je razvpiti Mark Cuban lotil sodnikov, ki so po njegovem mnenju spet slabo sodili v končnici in dovolili, da je Atlanta naredila odločilno razliko za preobrat in končno zmago. "Ko mislite, da sojenje v ligi NBA ne more biti slabše ... No, pomislite še enkrat. To je absurdno," je med drugim besnel po tekmi

Članki iz rubrike