uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

chrissy teigen1 Svet24.si

VIDEO: Z zmanjšanimi je valjala

roman-jakič, zoran-janković Reporter.si

Če je preiskavo pri Počivalšku vodila »globoka...

Mario Fafangel Svet24.si

»Slovenija je porumenela!« Raste število ...

20190830-00956582 Necenzurirano

Kaj zahtevajo Madžari, da vzamejo Planet TV

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

To je babica Nike Zorjan

ku
ku
3 22.02.2020 09:23:23

Iz tabora! Slovenci razočarali, a tega jim NE BI SMELI NAREDITI: Moti me, da so vsi z nami, ko nam ...

www.alesfevzer.com
Slovenska reprezentanca je s porazom na Madžarskem močno razočarala. Igralci ne skrivajo razočaranja, tako zaradi poraza kot zaradi odziva navijačev.

Slovenski organizator igre, ki je – tudi zaradi osebnih napak Alekseja Nikolića – igral več, je na Madžarskem dosegel 11 točk. A v celoti vzeto razočaral, tako kot celotna ekipa. "Dvakrat ali trikrat smo imeli priložnost tekmo prelomiti, toda zaradi nepotrebnih napak v obrambi nam to ni uspelo. Veliko težav smo imeli z uigranostjo v napadu, kar je po le dveh treningih normalno. Madžarom smo pustili, da so ostali v igri za zmago, po nekaj uspešnih metih pa jim je to žal tudi uspelo. V zadnji četrtini so zadeli štiri trojke, od tega tri igralci, ki ne slovijo kot dobri strelci. Imeli smo tudi nekaj smole, a ne želim iskati izgovorov. Ta poraz je dobra motivacija za naslednjo tekmo." V slovenski slačilnici je bilo klavrno vzdušje: "Nalili smo si čistega vina. Vsak čuti svoj del krivde. Vsi smo odgovorni za ta poraz. Pot nazaj v Slovenijo je bolj ali manj potekala v tišini, saj ni prijetno izgubiti, če si favorit. Preostane nam še pet tekem, na katerih si moramo izboriti nastop na evropskem prvenstvu."

Luka verjame, da bo jutri v Kopru drugače, da jih bodo navijači podprli. Glasu kritikov se ne more izogniti: "Na to smo navajeni. Me pa moti, da so vsi z nami, ko nam gre dobro, a nas takoj pljuvajo, ko nam ne gre. V vsakem primeru bomo jutri dali vse od sebe in s ponosom predstavljali grb, za katerega igramo."

Značke: rupnik, slovenija

Članki iz rubrike