zrče, zabava, novalja Svet24.si

Okuženi v Zrčah: Hrvati očitajo Avstrijcem ...

loto, bavarska. 6aus49 Svet24.si

Skoraj mesec dni je denarnici nosila bogastvo

jelsane mejni prehod meja bobo Svet24.si

Novost ob vstopu v državo: Slovenija priznava ...

janez jansa dz1 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Lahko Janša jesenski politični ...

sds tabor 2 Necenzurirano

Kaj je upravitelj, obsojen jemanja podkupnin, ...

smrt Dobra karma

Umrli se vračajo v naše sanje, da nam prinesejo ...

de-donno Odkrito.si

Smrt zdravnika, ki je našel zdravilo proti ...

ku
ku
3 22.02.2020 09:23:23

Iz tabora! Slovenci razočarali, a tega jim NE BI SMELI NAREDITI: Moti me, da so vsi z nami, ko nam ...

www.alesfevzer.com
Slovenska reprezentanca je s porazom na Madžarskem močno razočarala. Igralci ne skrivajo razočaranja, tako zaradi poraza kot zaradi odziva navijačev.

Slovenski organizator igre, ki je – tudi zaradi osebnih napak Alekseja Nikolića – igral več, je na Madžarskem dosegel 11 točk. A v celoti vzeto razočaral, tako kot celotna ekipa. "Dvakrat ali trikrat smo imeli priložnost tekmo prelomiti, toda zaradi nepotrebnih napak v obrambi nam to ni uspelo. Veliko težav smo imeli z uigranostjo v napadu, kar je po le dveh treningih normalno. Madžarom smo pustili, da so ostali v igri za zmago, po nekaj uspešnih metih pa jim je to žal tudi uspelo. V zadnji četrtini so zadeli štiri trojke, od tega tri igralci, ki ne slovijo kot dobri strelci. Imeli smo tudi nekaj smole, a ne želim iskati izgovorov. Ta poraz je dobra motivacija za naslednjo tekmo." V slovenski slačilnici je bilo klavrno vzdušje: "Nalili smo si čistega vina. Vsak čuti svoj del krivde. Vsi smo odgovorni za ta poraz. Pot nazaj v Slovenijo je bolj ali manj potekala v tišini, saj ni prijetno izgubiti, če si favorit. Preostane nam še pet tekem, na katerih si moramo izboriti nastop na evropskem prvenstvu."

Luka verjame, da bo jutri v Kopru drugače, da jih bodo navijači podprli. Glasu kritikov se ne more izogniti: "Na to smo navajeni. Me pa moti, da so vsi z nami, ko nam gre dobro, a nas takoj pljuvajo, ko nam ne gre. V vsakem primeru bomo jutri dali vse od sebe in s ponosom predstavljali grb, za katerega igramo."

Značke: rupnik, slovenija

Članki iz rubrike