900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
6 10.02.2020 08:51:18

Črni oblaki nad DONČIĆEM: Iz ZDA slabe novice, omenja se tudi najslabši možni scenarij!

Reuters
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić bo po poročanju ameriških medijev zaradi okrevanja po zvinu gležnja počival še sedmo zaporedno tekmo, ko bo njegova ekipa Dallas Mavericks v noči na torek po slovenskem času gostila Utah Jazz.

Spletna stran Rotoworld ugiba, da bi lahko slovenski košarkar poleg tekme proti Utahu izpustil tudi zadnjo Dallasovo tekmo pred srečanjem vseh zvezd v četrtek proti Sacramento Kings.

Na strani ocenjujejo, da bo mogoče celo izpustil svoj prvi nastop na tekmi vseh zvezd, kjer se bosta pomerili ekipi LeBrona Jamesa in Giannisa Antetokounmpa. Dončića je v svojo ekipo izbral zvezdnik LA Lakers James, mladi Slovenec pa že od nekdaj sanja, da bi na tej tekmi tudi zaigral. Odsotnost bi bila zanj hud udarec, veliko razočaranje bi bilo tudi za njegove vse bolj številčne privržence.


Vendar pa spletna stran Clutch Points piše, da v Dallasu ne bi imeli nič proti, če bi se njihov prvi zvezdnik vrnil na tekmi zvezd, ki bo v noči na ponedeljek. Novinar ESPN Tim MacMahon je namreč dejal, da je bil trener Mavsov Rick Carlisle jasen, ko je dejal, da bo Dončić na tekmi vseh zvezd lahko nastopil, če bo do nje tudi okreval.

Dončić si je desni gleženj zvil konec januarja na treningu, in ker je enako poškodbo utrpel že prej v sezoni, so v klubu zelo previdni pri njegovi vrnitvi na parket.

Ljubljančan je imel na prvih 43 tekmah svoje druge sezone v najmočnejši košarkarski ligi na svetu povprečje 28,8 točke, 9,5 skoka in 8,7 podaje na tekmo.

Značke: košarka, nba, poškodba

Članki iz rubrike