Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
3 09.02.2020 08:55:27

Pozitivne novice, to ste čakali! Trener Dallasa po zadnji zmagi tudi o poškodbi Dončića: V klubu vsi tako upamo

Reuters
Moštvo Dallas Mavericks je kljub odsotnosti obeh svojih evropskih zvezdnikov, Luke Dončića in Kristapsa Porzingisa, v noči na nedeljo na gostovanju s 116:100 premagalo Charlotte Hornets.

Dallas je na gostovanje v Charlotte prišel brez Slovenca Dončića, ki še naprej zdravi gleženj, moštvo pa se je ob igranju druge tekme v dveh nočeh odločilo spočiti Latvijca Porzingisa in njegovo koleno. Namesto njega je v prvi peterki prvič zaigral v nedavni menjavi igralcev pridobljen center Willie Cauley-Stein, ki je prispeval 15 točk in 10 skokov. Najučinkovitejši za goste je bil ob vrnitvi v domači kraj Seth Curry s 26 točkami.

Trener Dallasa Rick Carlisle je po tekmi posebej pohvalil Curryja, ki je na začetku tekme zadel sedem zaporednih metov iz igre in v prvem polčasu bil že pri 18 točkah. "Izjemen je bil. Nekateri igralci pokažejo izjemne predstave, ko se vrnejo v domače kraje. Tako je bilo pri Sethu, ki je bil izjemno razpoložen."

Dallas se zdaj vrača domov in bo v ponedeljek gostil moštvo Utah Jazz. Uradna spletna stran moštva pri tem ugiba o možnostih, da bi se že na tej tekmi v postavo vrnil Dončić. Carlisle je glede te teme zadržan, saj je po poročanju spletne strani Rotowire dejal, da je Dončićeva vrnitev pred tekmo vseh zvezd možna, a nikakor ne stoodstotna. 


"Luki gre dobro, upam, da bo lahko zaigral še pred premorom. Vsaj tako upam. Ni stoodstotno, a v klubu vsi tako upamo," je na vprašanje o vrnitvi Dončića dejal njegov trener Carlisle.

Značke: dončić, dallas

Članki iz rubrike