elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

Tanja Starič, Rosvita Pesek,  Igor E Reporter.si

Katastrofalna gledanost TV Slovenija: še ko sta ...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

slovenija Ekipa24.si

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši...

nu
nu
4 31.01.2020 19:13:48

Dončić končal PREGLEDE GLEŽNJA! Tu so REZULTATI, taka je usoda nastopov ZA DALLAS in na ALL-STAR!

Reuters
Luka Dončić jo je ponovno odnesel precej bolje, kot bi lahko.

Kot poroča Brad Towsend, tradicionalno najbolje informirani novinar na področju Dallas Mavericksov, sicer pisec pri časniku Dallas Morning News, je Luka Dončić zaključil preglede poškodovanega gležnja na čelu z odločilno magnetno resonanco. Informacije s slikanja pravijo, da se je stvar razpletla po scenariju, ki so ga pri Dallasu po prizorih na četrtkovem treningu označili za najboljšega mogočega. Takoj je bilo jasno, da stvar ni povsem nedolžna. A če že mora biti taka, bi bil vsak drug scenarij hujši od tega. 

Pregled je namreč pokazal zgolj zmeren zvin gležnja, ki si ga je Dončić zvil že 14. decembra. Če ne bi šlo za obnovite poškodbe, bi se Dončić na igrišča lahko vrnil že prej kot v 11 dneh, kolikor je okreval v decembru. Tako pa bo okrevanje po vsej verjetnosti podobno tedanjemu. Res je sicer, da ima Dallas do All-Star premora kar 8 tekem, kar je precej več kot v enakem prazničnem obdobju. Dončić bi tako lahko izpustil kakšno tekmo več kot 4, kolikor jih je decembra. A glede na to, kar bi lahko bilo, so pri Dallasu zadovoljni. 

Zdi pa se, da smo lahko zadovoljni tudi v Sloveniji, kjer nam je morda še bolj pomembno to, ali bo Dončić zdrav med 14. in 16. februarjem. Da, zdi se, da bo Luka nared do All-Star vikenda v Chicagu in da njegov zgodovinski nastop na tekmi vseh zvezd ne bo ogrožen. 

Članki iz rubrike