slika Svet24.si

V Pomurju izsledili eno najbolj iskanih slovenskih...

solsticij Svet24.si

Ognjeni zublji in zeli ter magične moči kresnih ...

struge, luče, poplave Necenzurirano

Sanacija poplav je zlata jama za izbrance: dobili ...

asta vrecko rtv protest bobo Reporter.si

Takšnega kaosa, kot je danes na RTV Slovenija, ni...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

ku
ku
0 31.01.2020 18:11:40

Prepeličev 'PLJUNEK' PROTI SODNIKU! Slovenec KAZNOVAN, pred njim pa NAJPOMEMBNEJŠA TEKMA (video)

Klemen Prepelič je najboljši strelec lige ACB, v nedeljo ob 12.30 se bo vrnil v Madrid.

Pravzaprav se bo Bistričan vrnil domov, saj je še vedno član Reala, v tej sezoni pa kot posojen košarkar nosi dres Joventuta. In to je zanj res izvrstna sezona, še posebej v luči prejšnje, ko v ekipi kraljevega kluba ni dobil priložnosti, da se izkaže.

Prepelič v povprečju dosega 22,4 točke, na prav vseh 19 tekmah v močnem španskem prvenstvu pa je dosegel dvoštevilčni točkovni izkupiček. Tudi v nedeljo bo brez dvoma osrednji igralec gostov, ki so sicer v krizi. Na zadnjih šestih tekmah v vseh tekmovanjih so izgubili petkrat, v ligi ACB pa so v seriji treh zaporednih porazov.



Prav lahko pa bi se zgodilo, da Prepelič v Madridu proti svojemu Realu ne bi smel nastopiti, na zadnji tekmi z Zaragozo, ki jo je Joventut na domačem parketu visoko izgubil, je bil namreč izključen. Nezadovoljen s sodniškimi odločitvami je proti sodniku simuliral pljuvanje. Nešportna gesta ga je stala 400 evrov, s kakšno tekmo neigranja pa na njegovo srečo ni bil kaznovan. No, v klubu z njegovim obnašanjem niso bili zadovoljni, kar so tudi javno izpostavili.

Prepelič bo jutri v Madridu domačih navijačem, vodstvu kluba in trenerju Pablu Lasu skušal dokazati, da velja precej več, kot je bilo videti v lanski sezoni. V tem pogledu bo kljub dosedanjim odličnim predstavam prav gostovanje v WiZink Centru najpomembnejše doslej.

Članki iz rubrike