Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
1 24.01.2020 06:51:59

ZATO potuje na ALL STAR! Luka DONČIĆ je najprej PRESTRAŠIL navijače, nato pa je strašil TEKMECE (video)

Reuters
Dallas je premagal Portland s 133:125.

Po porazu, ki so ga doživeli proti ekipi Los Angeles Clippers in po tem, ko so do konca sezone in še dlje ostali brez Dwighta Powella, so se Luka Dončić in druščina odpravili na gostovanje k Portlandu. 

Ekipi sta se pomerili že v soboto, tudi takrat je slavil Dallas, tudi tokrat pa dvoma o zmagovalcu praktično ni bilo. Dončić, ki je igral tudi za poškodovanega soigralca, je pošastno začel tekmo in v uvodnih 12 minutah dosegel kar 16 točk, a je tudi prestrašil svoje navijače, daj je ob koncu prve četrtine stopil na tekmečevo nogo in odšepal na klop. A očitno so skrbi odveč, saj se je v nadaljevanju tekme vrnil na parket, Dallas pa je ob polčasu vodil že za 15 točk - 78:63.

Na začetku drugega polčasa se je razigral Damian Lillard, Portlandu je uspel delni izid 17:0 in se približati na vsega 6 točk zaostanka. A Dallas je odgovoril s tremi trojkami. Te so bile sicer najslabša stran Luke Dončića, ki ni bil razpoložen pri metu za tri točke, zadel je le dve iz 11 poizkusov. Na koncu zmaga Dallasa ni bila vprašljiva. Dončić je tekmo končal pri 27 točkah, 6 skokih in 9 asistencah, kar 7 košarkarjev Dallasa pa je doseglo dvomestno število točk. Med drugim Kristaps Porzingis 20. 

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike