franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
5 19.01.2020 08:26:38

NORO! Divac dobil ŠE ENO PRILOŽNOST DOBITI DONČIĆA?! Ne boste verjeli, KAJ JE ODGOVORIL Vlade?!

Profimedia
Sloviti The Atlhletic je razkril neverjetno dogajanje med prejšnjo sezono lige NBA.

Tedanji trener Sacramenta Dave Joerger je seveda zelo kmalu odkril, kakšno napako je naredila njegova ekipa, ko na naboru ni izbrala Luke Dončića in ga je prepustila Dallasu. "Nekateri pravijo, da ima ta fant svoje meje, toda jaz jih ne vidim. Zame so njegove sposobnosti brezmejne," je po enem od obračunov obeh moštev celo javno kritiziral svoje nadrejene na čelu z generalnim direktorjem Vladetom Divcem. No, kot trdi The Athletic, pa je šel Joerger še velik korak dlje. 

Kot piše The Athletic, je nekega dne prišel do Divca, nekoč odličnega srbskega centra, in dejal, da je sestavil ponudbo, s katero bi lahko pripeljali Dončića iz Dallasa tudi sredi sezone. Pa ne samo to, Joerger naj bi po zagotavljanju The Athletica tudi zagotovil Divcu, da se je o tej ponudbi že pogovarjal ter da se zdi Dallasu zanimiva in verjame v uspeh. Bilo je v obdobju, ko je Dallas na veliko menjal igralce in jih na koncu nekaj zamenjal tudi s Sacramentom. 

Skratka, trener Sacramenta je trdil, da tudi sredi sezone lahko pride do Dončića, in naj bi Divcu predstavil, kaj, koga in kako je treba v zameno poslati v Dallas. Kot trdi The Athletic, je bil odgovor slednjega zelo kratek in zelo jedrnat: "Ali od Dallasa dobim tudi njihovega trenerja?" In ostalo je zgodovina. Joerger je kmalu dobil nogo, Dončić je postal NBA super zvezda, Divac pa posluša pozive, da je naredil največjo napako vseh časov in da bi ga bilo treba odstaviti s položaja. 

Članki iz rubrike