Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
09.01.2020 05:28:51
Deli članek:

Kakšna DRAMA v Dallasu! Kaj takšnega se Luki DONČIĆU skoraj NIKOLI ne ZGODI, tako JEZEN ni bil še NIKOLI (video)

Reuters

Košarkarji Dallasa so na domačih tleh klonili pred Denverjem, ki je bil boljši s 107:106.

Po tem, ko so košarkarji Dallasa na zadnji domači tekmi ugnali Chicago, Luka Dončić pa je imel enega od tistih svojih magičnih večerov, so upravičeno z optimizmom pričakovali trdoživi Denver, katerega član je mladi Slovenec Vlatko Čančar. In z optimizmom je Luka Dončić pričakoval tudi 'dvoboj' z novopečenim rekorderjem v ligi NBA s področja nekdanje skupne države Nikoli Jokićem, ki je na zadnji tekmi dosegel neverjetnih 47 točk. 

A tako kot že nekajkrat doslej se je Denver izkazal za boljšo ekipo od Dallasa, predvsem pa so znali v pravem trenutku zaustaviti slovenskega zvezdnika. Ta je sicer dosegel 27 točk, 9 skokov in 10 asistenc, a pri tem v oči bode dejstvo, da v zadnji četrtini ni dosegel niti ene točke. Poskušal je, a neuspešno. 

Končnica tekme je bila izjemno dramatična, Luka Dončić pa je bil jezen kot še nikoli prej. Najprej je zgrešil met po tem, ko je prodrl pod koš v predzadnjem napadu, v zadnjem pa ni bil v dobrem položaju za met, zato je podal do Fenneyja Smitha, ki pa je tako dolgo iskal soigralca za met, da se je čas na semaforju iztekel, Dallas pa je klonil s 106:107.