Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
08.01.2020 16:41:07
Deli članek:

Kako lahko ZASLUŽITE na račun LUKE DONČIĆA? Je to POSEL ali NAVIJAŠKI SPOMINEK? (foto)

Koliko bi vi dali za dres Dallasa s številko 77 na hrbtu in podpisom Luke Dončića? 100, 300, 500, 1000 evrov?

Kar nekaj spletnih dražbenih hiš ponuja dres slovenskega superzvezdnika v ligi NBA. Najprej nas je zanimalo, ali je podpis Dinčića res pravi, avtentičen, ali ne. Na spletni strani avkcijske hiše Pristine Auction iz Phoenixa v Arizoni, je na voljo Dončićev dres. Seveda ga bo dobil tisti, ki bo ponudil več, dražba pa se izteče ob treh ponoči 9. januarja po slovenskem času. Zaenkrat je (ob 16.30 na dan 8. januarja) cena 500 ameriških dolarjev, ne vemo pa, koliko se bo cena še zvišala.

Na neki drugi spletni strani ameriške avkcijske hiše je bil Dončićev dres s podpisom prodan za nekaj več kot 800 dolarjev. Kot kaže, je Dončićev dres s podpisom postal kar dober posel. Pri prvem ponudniku dražbe imate celo certifikat oziroma potrdilo grafologa, da je podpis na dresu avtentičen.

Dončićev dres stane v spletni trgovini Dallas Mavericksov 250 ameriških dolarjev, in če imaš potem srečo, da ti ga Dončić še podpiše, lahko zaslužiš okoli 500 dolarjev. Veliko? Malo za trud, ki si ga vložil v lovu na podpis?