franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 08.01.2020 12:49:40

Tega zagotovo niste vedeli! Bobi je bil v Los Angelesu sosed LEGENDARNEGA SLOVENCA, spoznala sta se ...

Profimedia
Boban Marjanović je bil v času, ko je igral za Los Angeles Clippers, sosed legendarnega slovenskega hokejista Anžeta Kopitarja.

Srbski orjak Boban Marjanović je v letošnji sezoni v Dallasu združil moči s slovensko zvezdo Luko Dončićem, še pred tem se je občasno družil z legendarnim Slovencem Anžetom Kopitarjem. Od kod se poznata? Ko je košarkar branil barve Los Angeles Clippersov, je živel poleg Slovenca, bila sta soseda. Na eni od prejšnjih tekem, ko je Dallas gostoval v Los Angelesu, tisti najbolj pozorni niso spregledali, da sta se Srb in slovenski hokejist toplo pozdravila in kar nekaj časa pogovarjala. Seveda nas je zanimalo malce več.


"Res je, imate dobre informacije. Bilo je super. Želel sem se ponovno srečati z njim, potem ko sva živela praktično drug poleg drugega, ko sem igral v Los Angelesu. Pogosto sem ga videl na ulici – jaz sem prepoznal njega, on mene, nato pa naju je ob neki priložnosti Beno Udrih tudi uradno predstavil," je kolegu s tiskane izdaje Ekipe SN v Dallasu pojasnil Boban Marjanović in dodal: "Srbi res nismo za hokej. O tem športu še vedno ne vem veliko, a zelo dobro vem, kaj in koliko pomeni Kopitar. Nemogoče je, da ga ne bi poznal in da ne bi bil nad njim navdušen. Ko ga spoznaš osebno, pa se to le še okrepi. Sijajen tip, sijajen človek. Jaz sem gledal njega, nazadnje je on zamenjal igrišče in v Los Angelesu na košarkarskem igrišču gledal mene in Luko – kaj bi kdo hotel lepšega?"

CELOTEN INTERVJU Z BOBANOM MARJANOVIĆEM SI LAHKO PRERETE SAMO V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: marjanović, dallas

Članki iz rubrike