nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ku
ku
5 25.12.2019 17:00:29

NAVALI, NAROD! Stopi skupaj, SLOVENIJA! Pomagajte Luki Dončiću na All-Star! VSI! Tu imate vse možnosti!

Luka Dončić
Reuters
Danes ob 17. uri se je začelo glasovanje za tekmo vseh zvezd lige NBA.

Slovenija je že pred letom dni pokazala svetu, kako močna je, ko stopi skupaj. Če bi šteli le glasovi navijačev, bi Luka Dončić že v lanski sezoni lige NBA, svoji krstni, nastopil na tekmi vseh zvezd. Prejel je kar 4,2 milijona glasov, več sta jih dobila le LeBron James in Giannis Antetokounmpo. Pa so novinarji in igralci dali več glasov njegovim konkurentom in Luka se je moral zadovoljiti z nastopom najboljših novincev. Osvežimo spomin: glasovi navijačev pri izbiri začetnih peterk pomenijo 50 odstotkov, ostalo polovico pa glasovi igralcev (25 odstotkov) in novinarjev (25 odstotkov).

Od danes, 25. 12. 2019, pa do 21. 1. 2020 (do šeste ure zjutraj po slovenskem času) ima zato Slovenija nalogo, da svojega junaka Luko Dončića v njegovi drugi sezoni spravi na tekmo vseh zvezd! Kako? Vsak dan lahko oddate po en glas (po preteku 24 ur od prejšnjega oddanega glasu) na vsakem od glasovalnih kanalov, zapisanih spodaj.

- Glasovanje preko uradne spletne strani lige NBA: vote.NBA.com

- Glasovanje preko aplijkacije NBA, ki jo podpirata operacijska sistema Android in iOS: NBA App

- Glasovanje prek spletne strani Google, na kateri v brskalnik preprosto vpišete 'Luka Dončić', pritisnete enter in mu nato pod prvim zadetkom oddate glas: Google.com

- Glasovanje preko Google Assistanta, kjer za glasovanje preprosto poveste naslednje besede – 'Ok Google, vote fort he NBA All-Star Game' –, in, jasno, izberete Luko Dončića: Google Asistant

Ne dvomimo, da boste privrženci Luke Dončića uspešni in bo slovenski čudežni deček 17. februarja ob 2. uri zjutraj zaigral na velespektaklu v Chicagu. Tudi Goran Dragić in Vlatko Čančar ne bosta zamerila, če ob Lukovo ime pripišete še njuni imeni. Morda pa še en izziv. Lahko po številu glasov Luka Dončić prehiti Kralja LeBrona Jamesa ter vse ostale superzvezdnike in na ta način kot kapetan sestavi svojo ekipo in ji poveljuje? 'Team Luka' vs. 'Team Giannis'. Ne sliši se slabo.

Še en namig: v koledar si zapišite datume 2., 3., 10., 16. in 20. januar. Takrat namreč glasovi štejejo dvojno. Na vseh kanalih, kar pomeni, da lahko v 24 urah oddate kar 8 glasov! Delni rezultati bod znani 2., 9. in 16. januarja. Zdaj pa v akcijo.

Tri, štiri … Gremo!

Članki iz rubrike