Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
2 24.12.2019 14:23:25

POPOLN POTOP! Res NEVERJETNO, kaj se je zgodilo s SLOVENSKIM PRVAKOM, to je resnično ŽALOSTNO!

alesfevzer.com
Nadaljujejo se odhodi igralcev košarkarskega prvoligaša z Obale, ki se je znašel v hudih finančnih težavah. Po medijskih informacijah sta Koper Primorsko zapustila tudi Stephen Holt in Žan Mark Šiško.

Po poročanju Sportala je s Koper Primorsko pogodbo že prekinil 28-letni ameriški branilec Holt, ki se je slovenskim državnim in pokalnim prvakom pridružil pred letošnjo sezono.

Kot poročajo kolegi iz tiskane izdaje EkipaSN, je Holt že podpisal z Astano, za katero je igral pred prihodom v Koper. Skupaj s Šiškom ga tudi ni bilo v kadru ob zadnjem porazu proti Crveni Zvezdi.

Najbolj talentirani član primorske zasedbe pa je blizu dogovora z ekipo Bayerna iz Münchna, omenja pa se še ponudbe evroligaških klubov Maccabi Tel Aviv in Olimpia Milano.


Pred tekmo 13. kroga slovenskega prvenstva so zaradi neizpolnjenih finančnih obveznosti klub zapustili Marko Jagodić Kuridža, Lance Harris in Marjan Čakarun.

Odšel je tudi glavni trener Jurica Golemac. Glavno vlogo na klopi je prevzel nekdanji slovenski reprezentant Goran Jagodnik, tehnični direktor in vodja mladinskega pogona.

Predsednik kluba Gregor Vuga je sicer zagotovil, da klub ne bo propadel, kljub finančnim težavam in odhodom najboljših igralcev ter trenerja Jurice Golemca. Z denarjem, ki se je sprostil ob odhodih igralcev, bodo lažje premostili težave in izpeljali sezono do konca.

Po podatkih, dostopnih na spletni strani stop-neplačniki, imata družbi, ki upravljata klub, blokirane vse poslovne račune.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike