Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 12.12.2019 11:04:15

NORO PRIZNANJE! Imava skrivno orožje in TAKOLE 'NATEGUJEVA' tekmece - pa tudi lastnega trenerja!

Reuters
Kristaps Porzingis je razkril veliko skrivnost, ki jo imata z Luko Dončićem.

Dallas bo prihajajočo noč proti Detroitu igral v Ciudad de Mexicu, torej v mehiški prestolnici, velika zvezdnika Mavericksov pa sta tam odlično sprejeta tudi zaradi svojega znanja španskega jezika. Dončić je zrasel v Madridu, Porzingis v Sevilli in oba zelo dobro govorita špansko, zaradi česar sta med mehiškimi novinarji še bolj zaželena. No, je pa ravno s španskim jezikom povezana skrivnost, ki jo je mehiškim kolegom razkril Porzingis. 

"Zdaj sva se že navadila, da se izven igrišča in v prostem času pogovarjava angleško, španščino pa uporabljava za posebne primere. Je najino skrivno orožje. Kadar oceniva, da v nasprotni ekipi ne igralci ne trener ne razumejo tega jezika, stvari za naju postanejo lažje. takrat se nama sploh ni treba skrivati, za vse poteze in kombinacije se dogovoriva v španščini in veva, da naju nihče ne more razkrinkati. No, moram pa priznati, da se včasih kaj na hitro dogovoriva v španščini tudi pred lastnim trenerjem," je dejal Latvijec. 

No, ko so trenerja Dallas vprašali, ali se zaveda, da mu fanta kdaj kaj malega skrijeta, pa je bil njegov odgovor enako navdušujoč. "Sem opazil, da imata občasno kakšne svoje skrivnosti, ki si jih pred mano na hitro zdrdrata v španščini. In nimam problema s tem. Super je, da se lahko kdaj kaj pogovorita, ne da bi ju njun šef razumel. Pravzaprav je perfektno," je bil Rick Carlisle odlično razpoložen.  

Značke: doncic, porzingis

Članki iz rubrike