volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ku
ku
1 12.12.2019 08:50:51

VELIKANSKO SRCE: Mirotić dobil sporočilo razočaranega STAVNIČARJA, sledil je neverjeten ODZIV!

Španski košarkar črnogorskih korenin je pokazal, kako zelo veliko srce ima.

Nikola Mirotić se je pred začetkom letošnje sezone iz lige NBA vrnil v Evropo, kjer je okrepil španskega velikana. V dresu Barcelone naravnost blesti, enega od navijačev pa je vseeno uspel razočarati. Predvsem zaradi športnih stav.

Na spletu se je pojavila vsebina pogovora med Mirotićem in razočaranim igralcem športnih stav, ki je košarkarju prijazno sporočil, da je zaradi njega ostal brez 200 evrov.

"Prijatelj, ali nisi mogel dati še ene točke proti Albi? Zaradi tebe sem ostal brez dobitka v višini 200 evrov, s katerim sem nameraval plačati obrok za fakulteto," se je glasilo sporočilo, sledil pa je neverjeten odziv Mirotića. 



"Žal mi je, da ne moreš plačati obroka za fakulteto in da nisi zadel na stavah. Ti bom pa poslal teh 200 evrov, da boš vseeno lahko plačal obrok. Vse dobro," je odgovoril Mirotić, neznani študent pa ni skrival navdušenja. "Študiram v Novem Sadu. Sem velik navijače Barce in to bi mi bilo zelo všeč. Upam, da bom lahko prišel v Beograd, ko boste tam gostovali." 

Mirotić se je še enkrat oglasil z bolj natančnimi navodili: "V nedeljo pridem v Beograd, ker igramo proti Crveni zvezdi. Javil ti bom, v katerem hotelu se nahajamo in ti v ovojnici na tvoje ime na recepciji pustil 200 evrov. Ti samo prevzemi ovojnico." 

To se je dogajalo meseca oktobra, ko je Barcelona v evroligi najprej gostila nemško Albo in proti kateri je dal Mirotić 18 točk, že v naslednjem krogu pa so se Katalonci odpravili na gostovanje v Beograd, kjer so prav tako zmagali. Ali je 'predaja' ovojnice uspela, ni znano ...

Galerija
Značke: mirotić, barcelona

Članki iz rubrike