stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
4 06.12.2019 14:07:56

Obeta se mu REKORDNA POGODBA! V boj za Luko DONČIĆA naj bi se vmešal še en SVETOVNI VELIKAN!

Reuters
Luka Dončić je zelo vroč.

To, kar Luki Dončiću uspeva na začetku letošnje sezone v ligi NBA, je res neverjetno. Postal je najboljši igralec meseca zahodne konference, prav tako ga bo v ponedeljek revija Sport Illustrated nagradila z nagrado za športni preboj leta. 

Toda košarkarski navdušenci še vedno z nestrpnostjo pričakujejo novico o tem, s katero znamko obutve bo Dončić podpisal vrtoglavo pogodbo. Od 1. oktobra letos je namreč Luka Dončić prost. "Res je, drži, sem prost igralec, kar zadeva izbiro obutve," je pred časom dejal Dončić, ki se ni odločil za podaljšanje pogodbe z Nikejem. Zadnjih 180 dni je imel Nike čas, da podaljša tedaj še aktualno pogodbo, do česar je imel pravico, če bi zgolj izenačil morebitne druge ponudbe.
Potem ko je letošnji prvi izbor na naboru Zion Williamson podpisal petletno pogodbo za 75 milijonov evrov, lahko pričakujemo, da bo Luka Dončić kot novinec leta pretekle sezone in kot eden od najbolj vročih košarkarjev lige NBA nasploh, podpisal vsak 100 milijonov vredno pogodbo. S kom pa? To je za zdaj zelo zanimivo in vroče vprašanje. Dončić namreč za ogrevanja in na tekmah nosi različne znamke, Američani pa poročajo, da naj bi bila trenutno ena od najbolj resnih kandidatk za podpis pogodbe z Dončićem Puma, ki ima med drugim pogodbo tudi z Janom Oblakom.

Puma postaja priljubljena predvsem pri mlajših košarkarjih, saj njihovo obutev med drugim nosita Deandre Ayton in Mavin Bagley III, ki sta bila na naboru izbrana pred Slovencem. Američani poročajo, da si želi Puma prav z Dončićem ustvariti ime v svetu košarke, prav tako pa naj bi bili pri Pumi pripravljeni z Dončićem sodelovati bolj kot katerakoli druga znamka, kar pomeni, da bi lahko ustvaril športne čevlje po svoji meri. 

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike