Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 05.12.2019 20:29:22

POHUJŠLJIVO! Vrednosti sličice LUKE DONČIĆA kot malo stanovanje v LJUBLJANI (foto)

Zbiratelji, pravi zbiratelji, 'norci', morajo imeti res veliko, zelo veliko denarja, da si lahko privoščijo sličice, ki si jih želijo, kajti cene so tako visoke, da se vam zvrti v glavi.

Najbolj obiskana spletna stran na svetu za kupovanje rabljenih in novih stvari - eBay, seveda ponuja vse kar ti srce poželi. Med drugim je tudi pravi raj za zbiratelje različnih sličic, športnih, različnih športov... Slišali smo zgodbe, da so nekatere sličice, recimo bejzbolskih junakov, dosegle vrtoglave cene več stotisoč dolarjev.

doncic slicica

Zdaj pa smo dobili dokaz, da je Luka Dončić resnično eden največjih zvezdnikov svetovnega športa, če malo pretiravamo, vseh časov. Sličice z njegovo podobo imajo na spletni strani različno vrednost - od nekaj dolarjev pa do - pohujšljivih 120.000 dolarjev (108.130 evrov). Potem jih je še nekaj, ki jih lahko kupite za več kot 70.000 dolarjev, nekaj za več kot 30.000 dolarjev...

doncic ebay1

Neverjetno je, da je cena ene Dončićeve zbirateljske sličice več kot 100.000 evrov oziroma skoraj 100 povprečnih slovenskih plač (1100 evrov). Dončićevo sličico bi si torej lahko privoščili, če bi osem let in nekaj mesecec celotno povprečno slovensko plačo dajali na stran oziroma, če bi jo menjali za malce manjše stanovanje v Ljubljani. Pa naj si vsak misli, kar hoče. Norost?

Članki iz rubrike