reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ku
ku
1 15.11.2019 10:08:21

RAZJARJENI Dončić ni skrival RAZOČARANJA, po porazu v New Yorku je UDARIL po celotni ekipi!

Reuters
Slovenski košarkarski as Luka Dončić, ki potrjuje, da je v svoji drugi sezoni košarkarske lige NBA zelo napredoval, je po porazu proti New York Knicks v dvorani Madison Square Garden (103:106) menil, da je igral slabo ne glede na to, da je bil s 33 točkami prvi strelec tekme.

Dončić je poleg 33 točk zbral še 11 podaj in deset skokov za svoj že peti trojni dvojček v letošnji sezoni. V zgodovino se je zapisal tudi kot prvi in edini igralec poleg legendarnega Magica Johnsona, ki je v dvorani Madison Square Garden dosegel trojni dvojček, še preden je napolnil 21 let.

New York Knicks v tej sezoni ne blestijo, dosegli so komaj tretjo zmago na 12 tekmah, vendar pa jim je uspelo že drugič zaporedoma premagati Mavericks; najprej pred dnevi v Dallasu, sedaj pa še v domači dvorani.

"Slabo smo igrali. To je to. Nismo imeli obrambe. Mislim, da je bila to naša najslabša tekma doslej," je po tekmi v slačilnici povedal Dončić, ki so ga oblegali ameriški, slovenski, španski in drugi novinarji.

Povedal je, da je tudi sam igral slabo, in zagotovil, da so lahko s soigralci veliko boljši, ker je sezona še dolga. "Še veliko bo priložnosti za boljšo igro in uvrstitev v končnico lige," je dejal Dončić.

"Trojni dvojček mi ne pomeni ničesar. Raje bi imel zmago. Dobro je, ampak hočem zmagati," je na vprašanje o uspehu prostodušno odvrnil 20-letni slovenski košarkar.

Značke: luka-dončić, dallas, nba

Članki iz rubrike