Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
1 14.11.2019 16:48:05

TEGA NI PRIČAKOVAL! Ko je razčiščeval s sodnikom, MU JE HRBET OBRNIL lastni sin (VIDEO)

Reuters
Minulo noč je bilo na igriščih lige NBA najbolj zanimivo v Houstonu, kjer je prepričljivo prvo mesto na lestvici strelcev okrepil James Harden, za dogodek večera pa sta poskrbela oče in sin Rivers.

Oče Doc kot trener gostujočih Los Angeles Clippersov in sin Austin kot igralec domačega Houstona. Potem ko sta ekipi v zadnje minute vstopili dokaj izenačeni, je zaradi šeste osebne napake igro zapustil Pat Beverley, ki je na trenutke kar dobro zaustavljal (sicer svojega nekdanjega soigralca) Hardna. Slednji je v izdihljajih pritisnil na plin in popeljal svoje soigralce do pete zaporedne zmage. Trener Clippersov se je zaradi zmede z minutami odmora zapletel v prepir s sodniki, a izmenjava mnenj je hitro prerasla v jezno vpitje. Takrat se je očetu 'petelinu' približal sin Austin in začel sodniku namigovati, naj mu vendarle pokaže tehnično napako. A to še ni bilo vse. Ko se strasti nikakor niso umirile in je bil Doc Rivers naposled izključen, se je njegov sin prešerno in privoščljivo smejal.

rivers


"Verjetno nekaj časa ne bova skupaj odšla na kosilo. Hm, vsekakor bo letošnji zahvalni dan nadvse nenavaden," je po tekmi dejal Austin, ki je, zanimivo, med letoma 2015 in 2018 igral za Clipperse – pod vodstvom očeta. In to je bilo sploh prvo sodelovanje očeta in sina, skupaj v ekipi, v ligi NBA.

Značke: liga-nba, houston

Članki iz rubrike