Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
2 15.11.2019 05:57:46

Vnovična DRAMA za izjemno VROČEGA Luko DONČIĆA: Slovenec je letel po parketu, na koncu pa ... ŠOK! (video)

Reuters
Košarkarji Dallasa so doživeli še peti letošnji poraz, tokrat jih je še drugič v nekaj dneh premagala ekipa New York Knicks (106:103).

Kljub temu, da so se pomerili z najslabšo ekipo vzhoda, ki je pred tekmo na enajstih obračunih le dvakrat zmagala, pa košarkarji Dallasa niso upravičili vloge favorita. Še drugič v nekaj dneh so Luka Dončić in druščina klonili proti ekipi iz New Yorka. In to kljub temu, da je bil to še peti letošnji trojni dvojček za Luko Dončića. Dosegel je 33 točk, 11 asistenc in 10 skokov.

Domačini so v Madison Square Gardnu imeli nadzor nad dogajanjem na parketu, nato pa se je v končnici povsem razigral Luka Dončić, ki je dosegel 15 zaporednih točk za Dallas, od tega je v nekaj več kot minuti zadel tri zaporedne trojke, s čimer je Dallas pred odločilno četrtino imel v rokah izenačenje. Napeto je bilo tudi v zadnji četrtini, v kateri je Dončić na začetku zdaj že tradicionalno obsedel, in to kljub temu, da je bil izjemno vroč.



38 sekund pred koncem je bilo po košu Setha Curryja 101:101, junak dneva pa je bil Marcus Morris, ki je najprej odlično skakal, nato pa zadel odločilno trojko za zmago Knicksov. V zadnjih sekundah je še enkrat s trojko poskušal Curry, a zgrešil.

Prav Morris je bil najučinkovitejši strelec domačinov z 20 točkami, 17 jih je dodal Julius Randle, pri Dallasu pa je bil ob Dončiću najučinkovitejši Kristaps Porzingis z 20 točkami.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike