Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
3 08.11.2019 15:25:04

Soočili so ga z vprašanjem o Dončićevih ODLIČNIH PREDSTAVAH, Trae Young pa SE JE ODZVAL TAKOLE

twitter/Clutch Points
Trae Young in Luka Dončić bosta za vedno povezana prek 'razreda 2018', ko sta se skupaj znašla na naboru.

Ne le to, Dallas je na dan nabora izvedel menjavo, ki je Dončića popeljala iz Atlante v Dallas, Traea Younga pa v nasprotni smeri skupaj s še enim izborom v prvem krogu leta 2019 (Cam Reddish).

V prvi sezoni sta nato bila fantastično bitko, na koncu pa je bil vsaj kar se tiče naziva novinca leta uspešnejši Dončić.. Nastalo je zdravo rivalstvo med obema, kar se pozna tudi pri objavah na družabnih omrežjih ter v komentarjih za različne medijske hiše, ko besede nanesejo na rivala.

Na vprašanje, ali s kotičkom očesa spremlja nastope svojega rivala v boju za novinca leta, je Trae Young za ESPN priznal:

"Spremljam pravzaprav vse igralce. Zelo rad vidim, kaj počne Luka na igrišču. Očitno se res igra na parketu. Tudi z Dallasom mu gre odlično. Seveda ga spremljam. Ampak tako je tudi z drugimi igralci. Obožujem košarko in Luka igra zares odlično košarko. Lepo je videti še koga z mojega nabora, ki mu gre tako dobro. Lepo je, ko komu tako uspeva," je dejal za First Take na ESPN-u.

V tej sezoni sta oba naredila še korak naprej. Dončić namreč v povprečju dosega 26,7 točk, 9,9 skokov in 9,2 podaje na tekmo ob 46-odstotnem metu iz igre, Young pa za Atlanto dosega 24,2 točke, 4,2 skokov in 7,5 podaj ob prav tako 46-odstotnem metu.

Članki iz rubrike