Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
2 07.07.2019 10:11:01

Ga je že kaj STRAH?! Carlisle pred začetkom priprav spregovoril o DONČIĆU in ga OPOZORIL!

Reuters
Trener Dallasa je Luki Dončiću poslal zelo jasno sporočilo.

Za Luko Dončićem je prva sezona v ligi NBA. Že takoj na začetku je dokazal, da je eden pomembnejših članov zasedbe iz Teksasa in da se ne boji prevzeti odgovornosti na svoja ramena, a to je bil očitno šele začetek. Pred začetkom nove sezone je trener Dallasa Rick Carlisle spregovoril tudi o svojem varovancu, ki se je pred kratkim okitil z laskavim nazivom za najboljšega novinca sezone.


"Luka Dončić je bil boljši, kot sem pričakoval. On je velik fant, to drži, ampak je zelo hiter. Profesionalec je že od 15. oziroma 16. leta starosti, zelo je brihten, v rokavu ima kar nekaj trikov," je o Dončiću ameriškim medijem uvodoma dejal Carlisle, nato pa kar prek sedme sile Slovencu poslal zelo jasno sporočilo. Kaj od njega pričakuje v prihodnje?

"V naslednji sezoni bo moral biti v najboljši formi v življenju. Mislim, da je igral okoli 31 minut na tekmo, pričakovanja bodo v prihodnje še višja, v prihodnje bo igral še več, na svojih ramenih bo nosil še večje breme. To zahteva popolno pripravljenost, kar pomeni, da mora trdo delati že poleti. Na pripravah ne moreš priti v formo. Pripravljati se mora že poleti, na poletnih pripravah pa je v ospredju uigravanje in spoznavanje s soigralci."

Značke: dončić, dallas, carlisle

Članki iz rubrike