kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 17.05.2019 10:36:02

Kako bodo v Dallasu rešili ta PROBLEM? Dončić, Porzingis in Kleber se ne morejo dogovoriti, kdo je novi Nowitzki! (VIDEO)

Luka in Nowitzki
Reuters
Kdo bo novi kralj Dallasa?

Tudi v 6. epizodi 6. sezone NBA-jeve verzije najpopularnejše televizijske serije na svetu Game Of Thrones ali Igre Prestolov, poimenavane 'Game Of Zones', je eno od vlog dobil Luka Dončić. Skupaj s svojima evropskima soigralcema Kristapsom Porzingisem in Maxijem Kleberjem zastopa Dallas na žrebu vrstnega reda naslednjega nabora novincev.

Vse ostale franšize so imele po enega svojega zvezdnika, Dallas pa tri, ker se ne morejo dogovoriti, kdo je zakoniti naslednik upokojenega Dirka Nowitzkega. Namestnik komisarja Adama Silverja Mark Tatum jih zato postavi pred dejstvo, naj se v desetih sekundah odločijo, kdo bo prevzel žezlo iz rok legendarnega Nemca.

»Jaz sem najizkušenejši,« kot prvi pove Porzingis. »Jaz sem očiten prvi obraz Dallas Mavericksov,« doda Dončić … »Jaz pa prihajam iz Dirkovega rojstnega mesta, tako da se je res težko odločiti. Vsi imamo dobre argumente,« je zaključil Kleber. Sklep? Tatum jim dal čas do konca naslednje sezone, da o temu odločijo.

Zabavni posnetek epizode Game of Zones si oglejte spodaj.

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike