018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

princ harry, meghan marklejpg Svet24.si

FOTO: Za Harryja in Meghan bo vsega konec 1. ...

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

ku
ku
0 16.05.2019 16:04:35

Mama in oče Curry STA VRGLA KOVANEC, ki je odločil, za katerega brata bosta navijala (VIDEO)

Reuters
Na eni strani Stephen, na drugi pa mlajši Seth. Prvi v dresu Golden Stata, drugi pa v dresu Portlanda. Konferenčni finale lige NBA.

Njuna starša sta imela neprijetno nalogo, ko sta se odločala, za koga bosta v tem dvoboju navijala. Za katerega sina bosta stiskala pesti. Na koncu sta vrgla kovanec, ki je odločil, kateri dres si bosta nadela. Mama zdaj nosi dres Portlanda, ob točkah Stephena pa vsaj zaploska. Vso proceduro je snemala hči Sydell.

Kaj pa na vse skupaj pravi Stephen: "O tem smo se pogovarjali v zadnjih dneh. Kako je to nekaj posebnega, ker z bratom igrava drug proti drugemu. To je pravzaprav nerealno. Moja starša sta celo vrgla kovanec, ker se nista mogla odločiti, kateri dres bi nosila. A vselej sta oba ploskala, ko je kdo od naju dosegel koš. Ampak, rekel sem jima, da se morata zbrati. To ne gre. Mamo sem vprašal: 'Za koga si?' Videl sem jo, da navija, ko dam koš, oblečen pa ima dres Portlanda. To me je vrnilo v otroštvo, ko sva z bratom igrala na domačem igrišču, ko sva igrala v srednji šoli. Mnogokrat sem ga tudi spremljal s tribune. Zelo dobro se poznava, a vseeno je povsem nekaj drugega, ko na tej ravni igrava drug proti drugemu. To je trenutek za spomine, ne glede na to, kako se bo serija končala."

Prvo tekmo finala zahoda je dobil Golden State, druga (tudi v Oaklandu) bo na sporedu to noč.

Članki iz rubrike