merceva Odkrito.si

Vrnitev po dveh desetletjih! Se še spomnite te ...

gabrielle carahan Svet24.si

Potrjeno: 22-letno hčer znanega glasbenika ...

laganje Petisvet.si

Prepoznajte znake in razkrinkajte lažnivce!

Pilot_2_galerija Svet24.si

Vojaški piloti krepko prehiteli zdravnike

zala kralj gašper šantl Svet24.si

Evrovizijski šok: napaka pri glasovanju, ...

Rene Mlekuž je presrečen, ker jo je našel Njena.si

Znan Slovenec po ločitvi pokazal novo izbranko

eva poklič Njena.si

Kaj se je zaradi šova zgodilo z Evo?

ku
ku
0 16.05.2019 16:04:35

Mama in oče Curry STA VRGLA KOVANEC, ki je odločil, za katerega brata bosta navijala (VIDEO)

Reuters
Na eni strani Stephen, na drugi pa mlajši Seth. Prvi v dresu Golden Stata, drugi pa v dresu Portlanda. Konferenčni finale lige NBA.

Njuna starša sta imela neprijetno nalogo, ko sta se odločala, za koga bosta v tem dvoboju navijala. Za katerega sina bosta stiskala pesti. Na koncu sta vrgla kovanec, ki je odločil, kateri dres si bosta nadela. Mama zdaj nosi dres Portlanda, ob točkah Stephena pa vsaj zaploska. Vso proceduro je snemala hči Sydell.

Kaj pa na vse skupaj pravi Stephen: "O tem smo se pogovarjali v zadnjih dneh. Kako je to nekaj posebnega, ker z bratom igrava drug proti drugemu. To je pravzaprav nerealno. Moja starša sta celo vrgla kovanec, ker se nista mogla odločiti, kateri dres bi nosila. A vselej sta oba ploskala, ko je kdo od naju dosegel koš. Ampak, rekel sem jima, da se morata zbrati. To ne gre. Mamo sem vprašal: 'Za koga si?' Videl sem jo, da navija, ko dam koš, oblečen pa ima dres Portlanda. To me je vrnilo v otroštvo, ko sva z bratom igrala na domačem igrišču, ko sva igrala v srednji šoli. Mnogokrat sem ga tudi spremljal s tribune. Zelo dobro se poznava, a vseeno je povsem nekaj drugega, ko na tej ravni igrava drug proti drugemu. To je trenutek za spomine, ne glede na to, kako se bo serija končala."

Prvo tekmo finala zahoda je dobil Golden State, druga (tudi v Oaklandu) bo na sporedu to noč.

Članki iz rubrike