Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

merkur Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 22. do 29....

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

ku
ku
0 26.04.2019 07:28:25

Mama Luke DONČIĆA z IZJEMNIM razkritjem: Ne boste verjeli, kaj se je mojemu sinu zgodilo po vrnitvi v SLOVENIJO!

Profimedia
Po končani sezoni v Dallasu se je Luka Dončić vrnil v Slovenijo, kjer trenutno še počiva pred začetkom napornih priprav na naslednjo sezono.

Da je Luka Dončić postal velika zvezda ne le v ZDA, temveč predvsem v Sloveniji, pa tudi Španiji in ostalih državah nekdanje Jugoslavije, je že dolgo časa jasno. So pa vedno posebej zanimive razsežnosti njegove priljubljenosti. V Ameriki je znan po tem, da si od vseh košarkarjev vzame največ časa za avtograme, fotografiranje, podaril je že tudi nekaj parov svoje športne obutve. "Da, vedno smo želeli nekako pomagati drugim in to mu je ostalo. Pravzaprav sem najbolj ponosna na ta del njegove kariere. Kot mami mi je seveda v zadovoljstvo, da je sijajen igralec in da ima odlično statistiko, toda še pomembneje je, da je kvalitetna osebnost. Rada imam to njegovo ljudskost," je ob obisku muzeja Dražena Petrovića za Sportske novosti povedala njegova mama Mirjam Poterbin. 

In razkrila zelo zanimivo prigodo ob Lukovi vrnitvi v Slovenijo: "Luka je s popularnostjo odraščal in nanjo se je navadil, čeprav mu ni vedno lahko; sploh doma v Sloveniji, na letališču je do avtomobila potreboval pol ure, pa čeprav je govora le o 20 metrih. A zaveda se, da to spada k njegovemu poklicu, in to normalno sprejema."

Članki iz rubrike