900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 25.04.2019 21:17:06

Fenerbahče drugi polfinalist evrolige

Fenerbahče Istanbul je v Kaunasu na četrti četrtfinalni tekmi košarkarske evrolige premagal Žalgiris z 99:82. S tem so se predlanski prvaki v tem tekmovanju po tekmi, na kateri je bil med sodniki tudi Slovenec Matej Boltauzer, s 3:1 v zmagah kot drugi uvrstili na zaključni turnir najboljše četverice, ki bo od 17. do 19. maja v Vitorii.

V sredo je to prvemu uspelo Realu iz Madrida Klemena Prepeliča in Anthonyja Randolpha; branilci naslova so prepričljivo dobili serijo s 3:0 v zmagah.


V Litovski prestolnici so pred 15.000 gledalci turški predstavniki uvodno četrtno dobili s 30:16 in nato vodili do konca srečanja, zanesljivo zmago pa so potrdili še v zadnjem delu igre, ki so ga dobili s šestimi točkami razlike. S po 25 točkami sta bila najboljša v vrstah gostiteljev Brandon Davies in Ali Muhammed v ekipi gostov.

V petek bosta še preostali četrti četrtfinalni tekmi. Baskonia Vitoria bo v dvoboju s moskovsko ekipo CSKA doma lovila zaostanek z 1:2. Prav tako bo po zaostanku z 1:2 Barcelona Jake Blažiča doma skušala izenačiti skupni izid v dvobojih proti Anadoluju Efesu iz Istanbula.

Članki iz rubrike