mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
3 08.04.2019 08:40:19

NORO! Slovenec se je preimenoval v IBRAHIMOVIĆ, da je lahko potoval v Miami! Kako? Zakaj? ŠOKIRANI boste!

Slovenci so bili za to, da bi videli Luko Dončića in Gorana Dragića, pripravljeni storiti marsikaj. Eden od navijačev pa je šel še korak dlje.

Miami je pred dnevi poskrbel za največjo slovensko veselico v ZDA, največji košarkarski privrženci so bili pripravljeni storiti vse, da bi v živo videli dva velika zvezdnika NBA - Luko Dončića in Gorana Dragića. Toda eden pod navijačev je storil nekaj neverjetnega - preimenoval se je v Ibrahimovića, da je lahko potoval v Miami.

Še pred štirimi tedni je bilo velikemu košarkarskemu navijaču ime Gregor Garvas, danes pa je Jasmin Ibrahimović. In vse to zaradi Dončića in Dragića! Kako? Zakaj? "Ime sem si za nekaj časa premenil zaradi tekme NBA v Miamiju. Bil je splet naključij, po katerem sem prišel do letalske karte pod tem imenom in sem si zato moral spremeniti ime," je v jutranjem programu Denis Avdić Showa povedal Gregor, ki je postal Jasmin.

Eden od njegovih prijateljev z imenom Jasmin Ibrahimović, ki živi na Hrvaškem, je bil namreč lastnik letalske vozovnice za Miami, a zaradi osebnih zadev mesec dni pred odhodom uvidel, da v Miami ne bo mogel potovati. "S prijatelji smo začeli tuhtati, kaj bomo naredili, da bomo to izkoristili in da vozovnica ne bo šla v nič," se je zasmejal košarkarski fanatik. Ker na že kupljeni letalski vozovnici ni bilo mogoče spremeniti imena potnika, so se morali znajti drugače. Šel je na upravno enoto in se pozanimal o svojih možnostih, nakar si je spremenil ime v Jasmin Ibrahimović in odletel v Miami, kjer je navijal za slovenska zvezdnika in pri tem res užival. Noro, ni kaj! 

Značke: miami, luka-dončić

Članki iz rubrike