Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 11.03.2019 10:36:01

Zvezdnika Houstona HARDEN IN PAUL polna pohval na račun Dončića, toda TALE POVE NAJVEČ

twitter
Dallas je na zelo nesrečen način izgubil domači derbi s Houstonom.

Zadnji met je tisti, ki je najbolj begal Luko Dončića, saj ni mogel pogledati proti košu, ko so ga pokrili kar trije košarkarji Houstona

In tudi o tem sta se razgovorila največja zvezdnika Houstona James Harden in Chris Paul, ki sta bila polna pohval na račun 20-letnega zvezdnika Dallasa.

Luka Dončić_chris paul
Chris Paul in Dončić v obrambni akciji.
Reuters

Prvi je pred mikrofone stopil Chris Paul, ki je na večni lestvici prevzel deveto mesto po številu asistenc. Po tekmi pa je takole spregovoril o Dončiću. 

"Vedeli smo, da bo poskušal nekaj storiti, toda mi smo opravili dobro delo, da smo nanj spustili tri košarkarje. Prislili smo ga, da je podal. Absolutno je bilo dobro, da je moral oddati žogo. Videli smo že veliko tekem, ko te enostavno premaga. Ko najboljšemu igralcu to preprečiš, je vedno dobro," je morda izpostavil največji vidik pohvale (trenutnemu) novincu leta. 

"Definitivno je favorit za novinca leta. Trae Young igra dobro, Luka igra dobro. Oba sta velika igralca," je še dodal, a se ni preveč opredelil. 

James Harden je prav tako pohvalil Dončića. Na vprašanje, ali vidi nekaj svojega znanja v njem, je odvrnil. 

doncic

"Ja, absolutno. Res je odličen. Ne samo, da je sposoben zadevati v serijah, ampak odlično podaja, zna uporabiti svoje močno telo in pobere ogromno skokov. Na vse načine vpliva na igro. To je njegovo prvo leto in zagotovo ima še veliko učenja pred seboj. Toda za zdaj mu res uspeva."

Harden je bil tisti, ki je pomagal pokrivati Dončića v zadnjih sekundah. "Vedeli smo, da bo želel vreči zadnji met. Tako kot so to počeli z mano, ko so me podvajali. To smo mu preprečili in Chris je nato blokiral met Brunsonu. Super obramba."

Članki iz rubrike