kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 11.03.2019 02:31:38

TAKEGA ŠE NISTE VIDELI! Dončić po odločilni akciji na derbiju s Houstonom OSUPNIL VSE! (video)

twitter
Prava drama v Dallasu se je končala z zmago Houstona 94:93.

Luka Dončić je zaključek izjemne tekme odigral rahlo šepajoč zaradi udarca v koleno, ki ga je prejel ob svojih zadnjih dveh od 19 točk. Na neverjeten način je vknjižil tudi rekrodnih 15 skokov in 9 asistenc, s čimer mu je ena sama asistenca zmanjakala do prav tako rekordnega trojnega dvojčka. Morda je imel v mislih tudi to, ko se Dallasu ni posrečila zadnja akcija, predvsme pa je imel v mislih, da je Mavericksom tako zelo malo zmanjkalo do dramatične zmage. 

Potem ko je James Harden, ki ga je Dončić že na začetku drugega polčasa prisilil do petih osebnih napak, zapravil zadnji napad za Houston, je Luka potegnil na nasprotno polovico, tam pa se je odločil žogo podati sicer vročemu Jalenu Brunsonu. Ta je zaključil sam, a dobil blokado Chrisa Paula in minimalna zmaga je šla v bližnji Houston. Na ogorčenje Dončića - ni jasno, ali je bil jezen zgolj zaradi okoliščin, zaradi nespametnega Brunsonovega meta ali zato, ker mu soigralec žoge ni podal nazaj. 

V vsakem primeru je reagiral bolj žolčno kot kadarkoli doslej. "Če ste kadarkoli mislili, da mu ne gre za rezultate, poglejte tole," je hitel razlagati ameriški komentator, potem ko je Luka z vpitjem in skrivanjem v dres pokazal ogromno besa - verjetno tudi zaradi bolečin v kolenu. Njegovo reakcijo, ki je šokirala vse, so vrteli spet in spet, ogledate pa si jo lahko v spodnjem posnetku.  

Značke: doncic, houston, dallas

Članki iz rubrike