Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
26.01.2019 15:52:02
Deli članek:

BOMBA IZ LIGE NBA! SUPERZVEZDNIK in eden NAJBOLJŠIH želi igrati z Dončićem! Dallas dela na PRESTOPU!

Reuters

Z njim bi bil Dallas konkurenčen celo v boju za naslov prvaka.

Kot strela z jasnega je udarila novica, da bi se lahko Dallas že do 7. februarja, dokler imajo ekipe iz lige NBA čas za prestope, okrepil z enim izmed največjih superzvezdnikov lige, enim izmed najboljših košarkarjev na svetu, Anthonyjem Davisom.

Za novico je poskrbel novinar iz ZDA Freddie Ferrera, ki je čivknil. "Čeprav je Oklahoma še vedno v prednosti pri Davisu, se Dallas in New Orleans bojda pogovarjata o prestopu. Anthony Davis je zelo zainteresiran, da bi se pridružil Luki Dončiću in Dennisu Smithu jr. pri Dallasu. Mavericksi bi se verjetno morali odreči Barnesa, Matthewsa in Brunsona."

Reuters
Če bi do tega posla zares prišlo, potem bi Dallas kar naenkrat postal povsem konkurenčen najboljšim ekipam v ligi NBA. Z Dončićem, Davisom, Jordanom in Smithom ... Uhhh, to bi bila peklenska četverica, ki bi sive lase povzročala tudi najboljšim ekipam v ligi.

A za zdaj gre vendarle samo za govorice. Davisa se povezuje s prestopom tudi v Los Angeles Lakerse, pri New Orleansu pa vztrajno poudarjajo, da Davis ni naprodaj za nobeno ceno. Vendarle pa je tole 'za nobeno ceno' treba vzeti z rezervo. Kajti če se igralec odloči, da želi oditi, potem vedno najde način, da svojo željo tudi izpolni ...