kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 16.01.2019 10:43:44

Vzemite me, RAD BI IGRAL Z LUKO! Zvezdniški preobrat, o katerem govori VSA AMERIKA!

Reuters
Luka Dončić je velika uspešnica lige NBA, njegov učinek pa sega v vse mogoče pore.

Zelo zgovorni so, na primer, zapisi v ameriških medijih, da je Dončić s kombinacijo učinka na parketu, simpatičnosti in priljubljenosti uspel postati tako velik vsesplošen magnet, da bi utegnil privleči še več kot medijsko pozornost in milijone glasov za All-Star. Kot trdijo ti mediji, bi Luka lahko spremenil podobo Dallasa v zelo pomembnih očeh in s tem močno olajšal krepitev ekipe za prihodnje sezone ter naskok na zaključek končnice ali celo več od tega.  

Kot trdijo nekateri dobro obveščeni teoretiki, v dojemanju Dallas Mavericksov prihaja do velikih sprememb. V teh spremembah naj bi številni igralci v NBA začeli razmišljati nekako v slogu 'rad bi bil del tega' in 'rad bi igral z Luko'. S tem pa bi Dallas utegnil po zelo dolgem času postati res zanimiv tudi za zvezdniške proste igralce, ki jih bo že prihodnje poletje na voljo kar nekaj in bi bili zaradi neprivlačnosti franšize prej nedosegljivi. 

Dallas ima denarja na voljo več kot dovolj, zlahka ponudi tudi kakšno maksimalno pogodbo kateremu od največjih zvezdnikov. Manjkalo pa mu je privlačnosti, zaradi česar je bil v preteklih letih prekratek v lovu na nekaj odmevnih tarč. Zdaj bi se to lahko spremenilo, to v Ameriki trdijo praktično vsi. Da, očitno je Dončićev pomen lahko celo tolikšen. 

Članki iz rubrike