Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
3 14.01.2019 04:08:53

LUKO DONČIĆA so OROPALI sodniki! Poglejte to NAPAKO, ki je Dallas stala ZMAGE! (video)

Tako blizu, a tako zelo daleč.

Ekipa Dallasa je bila ponoči zelo blizu temu, da bi na kolena spravila aktualne prvake lige NBA Golden State Warriorse. In to bi se po vsej verjetnosti tudi zgodilo, če ne bi na sceno stopili delivci pravice, ki so bili tokrat vse prej kot to. Sodniki so grdo okradli slovenskega superzvezdnika Luko Dončića in to v trenutkih, ko se je tekma lomila.


Dobri dve minuti in pol pred koncem tekme, ko je na semaforju pisalo 113:110 v korist Teličkov, je Dončić organiziral napad Dallasa. Pogumno je krenil v prodor, povsem iz igre vrgel sicer odličnega obrambnega igralca Klayja Thompsona in poskušal zaključiti. Pri zaključku je bil neuspešen, a predvsem zato, ker ga je Thompson ujel in nad njim storil očitno osebno napako. Sodniki so to nekako spregledali, Thompson je krenil v protinapad in zaključil.

To je bil, kot se je izkazalo kasneje, prelomni trenutek dvoboja. Če bi sodniki dosodili osebno napako nad Dončićem, ki bi jo enostavno morali, bi Dallas lahko pobegnil na +5, tako je bilo že nekaj sekund kasneje le še +1. Osebno napako Thompsona nad Dončićem si lahko ogledate v priloženem videoposnetku. Akcija se začne pri 3:38.

Članki iz rubrike