jure kosir in njegova simona_preview Odkrito.si

Jure Košir se je zaradi otrok preselil

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 18. januarja

duhovna ženska Petisvet.si

Če veste to, vidite v človeka skozi barve!

sneg, novo mesto1 Svet24.si

FOTO: Ponekod po Sloveniji močno sneži. ...

Amanda Mlakar in Vid Valič Svet24.si

Komik spregovoril o materinem raku

Kesha Najstnica.si

Znana pevka delila pomembno sporočilo

TANJA ZAGAR Njena.si

Zaprite usta: Ja, to je Tanja Žagar!

ku
ku
0 12.01.2019 11:42:32

Sloviti košarkar enkrat za vselej končal debato o NOVINCU LETA! Nihče ne bo glasoval za ...

twitter
Po novi sijajni razpravi se je spet razvnela debata o nagradi za novinca leta. Dvomov pač ne bi smelo biti, kdo je trenutno v prednosti - Luka Dončić.

Toda vsi se morda s tem ne strinjajo. In za tiste ima Paul Pierce, 'resnica', kot veleva njegov nadimek, jasno sporočilo. 

"To, kdo bo dobil nagrado za novinca leta sploh ni vprašanje. Tale fant je ne samo uspešen na parketu, s sijajnimi številkami, ampak je v Dallas prinesel novo življenje. Vsi so govorili, da je to leto prenove, toda lahko se zgodi, da bodo videli celo končnico. Kdo ve, kaj vse se lahko zgodi, ko jih na igrišču vodi Luka. Uspela jim je popolna tranzicija od konca Dirkove ere do začetka Lukovega obdobja," je dejal Paul Pierce, prvak lige NBA z Bostonom, kjer je igral v tako imenovani veliki trojki (Ray Allen-Kevin Garnett-Paul Pierce, čeprav bi morali dodati vsaj še Rajona Ronda). 

Tudi njegov kolega Amin Elhassan, priznani strokovnjak v studiu The Jump z Rachel Nichols, je pritrdil njegovim besedam, čeprav mu je jasno, da mediji ogromno pripomorejo k temu, kaj se prikazuje v vrhuncih. "Že res, da mediji malce favorizirate Dončića, toda fant moj, koga drugega bi pa lahko izbrali? Saj je vendar drugi na zahodu v glasovanju za All-Star tekmo. On celo lahko pride na tekmo vseh zvezd. V tej kategoriji ni drugih imen. Nihče ne bo glasoval za kogarkoli drugega." 

Paul Pierce pa je nato dodal še en pomemben vidik. "Poleg tega, da je eden najbolj razburljivih igralcev za pogledati." Vsekakor sta povedala vse, kar sta potrebovala. Mi jima verjamemo. 

Članki iz rubrike