900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 12.01.2019 11:42:32

Sloviti košarkar enkrat za vselej končal debato o NOVINCU LETA! Nihče ne bo glasoval za ...

twitter
Po novi sijajni razpravi se je spet razvnela debata o nagradi za novinca leta. Dvomov pač ne bi smelo biti, kdo je trenutno v prednosti - Luka Dončić.

Toda vsi se morda s tem ne strinjajo. In za tiste ima Paul Pierce, 'resnica', kot veleva njegov nadimek, jasno sporočilo. 

"To, kdo bo dobil nagrado za novinca leta sploh ni vprašanje. Tale fant je ne samo uspešen na parketu, s sijajnimi številkami, ampak je v Dallas prinesel novo življenje. Vsi so govorili, da je to leto prenove, toda lahko se zgodi, da bodo videli celo končnico. Kdo ve, kaj vse se lahko zgodi, ko jih na igrišču vodi Luka. Uspela jim je popolna tranzicija od konca Dirkove ere do začetka Lukovega obdobja," je dejal Paul Pierce, prvak lige NBA z Bostonom, kjer je igral v tako imenovani veliki trojki (Ray Allen-Kevin Garnett-Paul Pierce, čeprav bi morali dodati vsaj še Rajona Ronda). 

Tudi njegov kolega Amin Elhassan, priznani strokovnjak v studiu The Jump z Rachel Nichols, je pritrdil njegovim besedam, čeprav mu je jasno, da mediji ogromno pripomorejo k temu, kaj se prikazuje v vrhuncih. 

"Že res, da mediji malce favorizirate Dončića, toda fant moj, koga drugega bi pa lahko izbrali? Saj je vendar drugi na zahodu v glasovanju za All-Star tekmo. On celo lahko pride na tekmo vseh zvezd. V tej kategoriji ni drugih imen. Nihče ne bo glasoval za kogarkoli drugega." 

Paul Pierce pa je nato dodal še en pomemben vidik. "Poleg tega, da je eden najbolj razburljivih igralcev za pogledati." Vsekakor sta povedala vse, kar sta potrebovala. Mi jima verjamemo. 

Članki iz rubrike