19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

BRENDI s sinom DEJANOM in h_.TINO (1) Njena.si

Dejan Vunjak ganil z očetovo fotografijo

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

ku
ku
2 12.01.2019 05:56:39

HAHAHA! Ameriški reporter zmagal med intervjujem. Luka, si res star 19 let? Odziv Dončića pa SIJAJEN

youtube
Poklon Luki in poklon reporterju oziroma komentatorju za intervju. Če je blestel na parketu, je zagotovo vsaj tako očaral tudi v pogovoru po novi epski predstavi.

Vsi imajo radi Luko Dončića. Še posebej oba komentatorja, ki spremljata moštvo na vsakem koraku. Imela sta priložnost takoj po tekmi spregovoriti z Dončićem in že takoj na prvo vprašanje Marka Followilla, o tisti zadnji akciji in spodleteli podaji iz avta, je slovenski košarkar navdušil. 


"Polomil sem ga pri podaji, moral bi podati DeAndreju, ampak situacija se je spremenila, zato sem podajal Maxiju. Slaba podaja, ki pa se je izkazala za odlično kasneje. Torej smo v bistvu opravili dober posel," je na koncu v šali in v smehu pristavil Dončić, ki je še bolj očaral gledalce, ko je na vrsto prišel drugi od komentatorjev Derek Harper.  


"Luka, saj si star 19 let, mar ne?" je začel Harper. Luka je v smehu odvrnil le "Seveda." In potem odgovoril na vprašanje oziroma trditev, da "tega Luka ne bi smel početi pri 19 letih in v prvem letu v ligi NBA". Mladenič pa je zares sijajno odgovoril. "Super je, da sem sploh tam zunaj na parketu in da igram košarko vsak drugi ali tretji dan. To je del moje košarke, da se na igrišču zabavam." Klasični Luka, ki je najbrž že tisočkrat slišal vprašanje, ali je pričakoval, da bo v prvi sezoni igral tako dobro. 

"Ne, nikakor nisem tega pričakoval. Da bom tako dobro igral? Zagotovo ne," je bil iskren Dončić v pogovoru za Fox takoj po tekmi. 

Članki iz rubrike