jin jang Dobra karma

Jin in jang: stik nasprotij oziroma človek je bog...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

ku
ku
3 12.01.2019 04:39:02

LUKA VELIKI Z EPSKO PREDSTAVO! Na koga se obrneš, ko je treba dobiti tekmo? Tu je LUUUUUUKAAAAAA

twitter
Kakšna predstava, kakšni koši. Luka Dončić je znova čaral.

Tokrat v Minneapolisu, kjer prebivajo Volkovi. In ti so pošteno grizli do samega konca. Toda niso pričakovali, da jim jo bo zagodel Luka Dončić. Slednji je imel tokrat (znova ob odsotnosti Dennisa Smitha mlajšega) škarje in platno moštva v svojih rokah, kar je izkoriščal na vsakem koraku. 

Že po polčasu se je ustavil pri neverjetnih 15 točkah ter sedmih podajah in sedmih skokih, na koncu pa je po sijajni predstavi v zadnjih minutah dvoboj sklenil z 29 točkami, 12 asistencami in 8 skoki ob dveh ukradenih in le eni izgubljeni žogi. 

Zdelo se je, da bodo v končnici Volkovi iz Minnesote prišli do popolnega preobrata, potem ko so na polovici zadnje četrtine zaostajali za 1o točk, nato pa po zaslugi Karl-Anthonyja Townsa in Derricka Rosa ter 11 zaporednih uspešno zaključenih napadih (!), prišli celo do vodstva. 

Toda takrat je usodo v svoje roke vzel slovenski čudežni deček in odločil tekmo z zelo težkim metom prek Townsa, sijajnim zabijanjem, za piko na i pa še s trojko, ki je Volkove zadela naravnost v srce. 

To je Luka. To je čarovnija imenovana "Luka Magic", kot radi pravijo temu v ZDA. Ko se tekma lomi in ko potrebuješ nekoga, pokliči Dončića. 

Tekmo je Dallas na koncu dobil s 119:115 za šele četrto gostujočo zmago v sezoni (!) ter za razmerje zmag in porazov 20-22.  

Članki iz rubrike