oven Dobra karma

Astrologija: za vročekrvnega Ovna morate biti ...

ženska, bolnišnica Svet24.si

22-letna Tea vendarle lahko objela psičko: "Ob ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

denar, politika, gospodarstvo Svet24.si

Drugi paket pomoči: krediti namesto subvencij, ...

20200330-00997929 Necenzurirano

Kdo vse svetuje Gantarju v boju proti COVID-19

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

ku
ku
14 10.01.2019 10:23:44

NUJNO OBVESTILO! Glas za Dončića danes šteje DVOJNO, glasujte zanj, povezavi imate TUKAJ!

Reuters
Luka Dončić je že v svoji debitantski sezoni v ligi NBA na pragu tekme zvezd.

Luka Dončić je bil po delnih rezultatih glasovanja za tekmo all star, ki jih je vodstvo lige objavilo pred tednom dni, na neverjetnem drugem mestu med tako imenovanimi frontcourt igralci. Pred njim je le LeBron James, ki je zbral daleč največ glasov. Ameriški zvezdnik jih je od 25. decembra pa do začetka januarja zbral več kot milijon, za njim je Dončić, ki jih je imel takrat 679.839, v absolutni konkurenci zahodne konference pa sta bila pred Slovencem le še Stephen Curry (739.111) in Derrick Rose (698.086).

To, da je Dončić na četrtem mestu zahodne konference, presega vsa pričakovanja, če štejemo še vzhodno konferenco, pa je Dončić skupno na neverjetnem sedmem mestu. Pred njim so bili le še Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard in Kyrie Irving.Velik delež so k temu glasovanju za slovenskega zvezdnika zagotovo dodali slovenski ljubitelji košarke. Zdi se, da vsa Slovenija spremlja čudežnega Dončića, da ga podpirajo stari in mladi. A danes in jutri pomoč šteje dvojno, saj se vsak glas do 6. ure v soboto zjutraj podvoji. Enako velja za zadnji dan glasovanja, ki bo nastopil 21. januarja.

Za Dončića lahko glasujete enkrat na dan, in sicer prek štirih različnih kanalov. Ena pot je prek NBA aplikacije za mobilne telefone, druga je prek Google Assistant aplikacije, tretjo in četrto pa najdete v spodnjih povezavah.

Značke: dončić, dallas, all-star

Članki iz rubrike