giani poposki zarja predin Odkrito.si

Poglejte Predinovo vnukinjo! Čigava kopija je?

archie Svet24.si

Ugiba se, komu je Archie vse bolj podoben!?

planet Petisvet.si

Vpliv božanstev z neba na dneve v tednu

migranti, prevajalci Svet24.si

Skupnega nadzora na meji z Italijo še ne bo kmalu

Adrian \'Lionheart\' McCallum Svet24.si

Morda bo zadnjič … Umrl po kriptičnem sporočilu

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

Jacqueline Kale Njena.si

Zvezda nove sezone Ljubezni po domače zmagala v ...

ku
ku
14 10.01.2019 10:23:44

NUJNO OBVESTILO! Glas za Dončića danes šteje DVOJNO, glasujte zanj, povezavi imate TUKAJ!

Reuters
Luka Dončić je že v svoji debitantski sezoni v ligi NBA na pragu tekme zvezd.

Luka Dončić je bil po delnih rezultatih glasovanja za tekmo all star, ki jih je vodstvo lige objavilo pred tednom dni, na neverjetnem drugem mestu med tako imenovanimi frontcourt igralci. Pred njim je le LeBron James, ki je zbral daleč največ glasov. Ameriški zvezdnik jih je od 25. decembra pa do začetka januarja zbral več kot milijon, za njim je Dončić, ki jih je imel takrat 679.839, v absolutni konkurenci zahodne konference pa sta bila pred Slovencem le še Stephen Curry (739.111) in Derrick Rose (698.086).

To, da je Dončić na četrtem mestu zahodne konference, presega vsa pričakovanja, če štejemo še vzhodno konferenco, pa je Dončić skupno na neverjetnem sedmem mestu. Pred njim so bili le še Giannis Antetokounmpo, Kawhi Leonard in Kyrie Irving.Velik delež so k temu glasovanju za slovenskega zvezdnika zagotovo dodali slovenski ljubitelji košarke. Zdi se, da vsa Slovenija spremlja čudežnega Dončića, da ga podpirajo stari in mladi. A danes in jutri pomoč šteje dvojno, saj se vsak glas do 6. ure v soboto zjutraj podvoji. Enako velja za zadnji dan glasovanja, ki bo nastopil 21. januarja.

Za Dončića lahko glasujete enkrat na dan, in sicer prek štirih različnih kanalov. Ena pot je prek NBA aplikacije za mobilne telefone, druga je prek Google Assistant aplikacije, tretjo in četrto pa najdete v spodnjih povezavah.

Značke: dončić, dallas, all-star

Članki iz rubrike