pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ku
ku
1 01.01.2019 15:44:03

STOJTE IN GLEJTE! Ugledni trener: Luka bo NAJBOLJŠI novinec VSEH ČASOV! Boljši tudi od JORDANA! (video)

twitter
Poglejte natančno analizo iger Luke Dončića v ligi NBA. Ugledni trener, analitik, ga je označil za najboljšega vseh časov.

Košarkarski kanal na Youtubu Bballbreakdown, ki je med ljubitelji košarke v ZDA najbolj gledan, je Luko Dončića označil za morda celo najboljšega novinca v ligi vseh časov in da lahko prekosi celo njegovo veličanstvo Michaela Jordana. Analize dela trener in analitik, ki ima vzdevek Coah Nick, Nick Hauselman.

Slednji je naredil natančno video analizo Dončićevih iger. Video je svetlobo ugledal na zadnji dan starega leta, poudariti pa je treba, da je upošteval 35 tekem Dončića v ligi NBA in ne vse.

Potem, ko so v videu analizirali vse vrhunske poteze Luke in tudi njegove napake, je Dončića primerjal še z njegovim božanstvom Jordanom. "Samo Michael Jordan je imel boljše številke kot Luka, a je igral veliko več minut na tekmo kot Dončić," je dejal Coach Nick.

Kakorkoli že, glede na vse, kar lahko vidimo v tej analizi Dončića, smo morda res blizu temu, da Luka postane najboljši novinec v ligi NBA, celo boljši od Jordana. In to ne novinec najstnik, ampak v absolutni konkurenci vseh, v absolutni konkurenci vseh velikih zvezdnikov lige NBA v njihovi prvi sezoni v najmočnejši košarkarski ligi na svetu,

Članki iz rubrike