19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

toča, pod mostom, vozniki Svet24.si

"Človeška norost ne pozna meja!" To so počeli ...

tek Petisvet.si

Vsi blagoslovi gibanja na prostem

vročin Svet24.si

Naslednji vročinski val obeta pekel, temperature ...

verboten 3 Svet24.si

Natalija Verboten zaslužila več kot pol milijona...

foxy teens Njena.si

Mineva 20 let od življenjske prelomnice Žagarjeve

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

sta
sta
0 31.12.2018 18:29:41

Repeša novi trener Budućnosti

Profimedia
Košarkarji Budućnosti iz Podgorice, lanski prvaki lige ABA, imajo novega trenerja. Občasnega slovenskega reprezentanta bo v prihodnje vodil hrvaški strokovnjak Jasmin Repeša, nekdanji selektor hrvaške reprezentance, ki je na trenerskem mestu zamenjal dobrega znanca slovenskih igrišč Srba Aleksandra Đikića.

Repeša, ki je v svoji bogati trenerski karieri, v kateri je vodil Cibono, Tofaš, Fortitudo, Lottomatico, Benetton, Unicajo Malago, Cedevito in milanski Armani, je na svoji predstavitvi dejal, da je vedno težko prevzeti ekipo sredi sezone in da mu je prva naloga spoznati stanje in stabilizirati položaj ekipe.

"Pritegnila me je energija na tribunah in tudi pri igralcih. Če ta energija ni nadzorovana, lahko nastanejo težave. Moramo trdno stopiti na tla, let to nas bo pripeljalo, do zastavljenih ciljev, ti pa so visoki. V naslednjih dneh bom napravil analizo in poskušal ugotoviti, zakaj prihaja do oscilacij," je dejal Repeša, ki je bil po besedah predsednika kluba Dragana Bokana prva in edina opcija za novega trenerja in da se z njim ni bilo težko dogovoriti.

Članki iz rubrike