miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

Lady Gaga Svet24.si

Je Lady Gaga zaradi njega pustila svojega ...

psi-20. dober spanec Petisvet.si

Pes pri človeku zavoha raka, pa tudi ...

iris mulej Njena.si

Iris Mulej objavila prelepe nosečniške ...

severina Svet24.si

Severina propada? Odpušča sodelavce, naganja ...

bff vichy friends Njena.si

Slovenke v najboljših prijateljicah iščejo ...

iris mulej Njena.si

Iris Mulej objavila prelepe nosečniške ...

sta
sta
0 31.12.2018 18:29:41

Repeša novi trener Budućnosti

Profimedia
Košarkarji Budućnosti iz Podgorice, lanski prvaki lige ABA, imajo novega trenerja. Občasnega slovenskega reprezentanta bo v prihodnje vodil hrvaški strokovnjak Jasmin Repeša, nekdanji selektor hrvaške reprezentance, ki je na trenerskem mestu zamenjal dobrega znanca slovenskih igrišč Srba Aleksandra Đikića.

Repeša, ki je v svoji bogati trenerski karieri, v kateri je vodil Cibono, Tofaš, Fortitudo, Lottomatico, Benetton, Unicajo Malago, Cedevito in milanski Armani, je na svoji predstavitvi dejal, da je vedno težko prevzeti ekipo sredi sezone in da mu je prva naloga spoznati stanje in stabilizirati položaj ekipe.

"Pritegnila me je energija na tribunah in tudi pri igralcih. Če ta energija ni nadzorovana, lahko nastanejo težave. Moramo trdno stopiti na tla, let to nas bo pripeljalo, do zastavljenih ciljev, ti pa so visoki. V naslednjih dneh bom napravil analizo in poskušal ugotoviti, zakaj prihaja do oscilacij," je dejal Repeša, ki je bil po besedah predsednika kluba Dragana Bokana prva in edina opcija za novega trenerja in da se z njim ni bilo težko dogovoriti.

Članki iz rubrike