andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

sta
sta
0 31.12.2018 18:29:41

Repeša novi trener Budućnosti

Profimedia
Košarkarji Budućnosti iz Podgorice, lanski prvaki lige ABA, imajo novega trenerja. Občasnega slovenskega reprezentanta bo v prihodnje vodil hrvaški strokovnjak Jasmin Repeša, nekdanji selektor hrvaške reprezentance, ki je na trenerskem mestu zamenjal dobrega znanca slovenskih igrišč Srba Aleksandra Đikića.

Repeša, ki je v svoji bogati trenerski karieri, v kateri je vodil Cibono, Tofaš, Fortitudo, Lottomatico, Benetton, Unicajo Malago, Cedevito in milanski Armani, je na svoji predstavitvi dejal, da je vedno težko prevzeti ekipo sredi sezone in da mu je prva naloga spoznati stanje in stabilizirati položaj ekipe.

"Pritegnila me je energija na tribunah in tudi pri igralcih. Če ta energija ni nadzorovana, lahko nastanejo težave. Moramo trdno stopiti na tla, let to nas bo pripeljalo, do zastavljenih ciljev, ti pa so visoki. V naslednjih dneh bom napravil analizo in poskušal ugotoviti, zakaj prihaja do oscilacij," je dejal Repeša, ki je bil po besedah predsednika kluba Dragana Bokana prva in edina opcija za novega trenerja in da se z njim ni bilo težko dogovoriti.

Članki iz rubrike