nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
2 25.12.2018 09:36:25

KAKŠEN 'NOREC'! Dončićev soigralec razkril: LUKA je večkrat STAVIL 100 DOLARJEV, da bo ...

Neverjetno razkritje prihaja iz ust nemškega košarkarja Maxija Kleberja.

Ko je vsakega treninga konec, Luka Dončić nikoli ne reče ne. Tako piše ameriška spletna stran The Athletic, ki je šla globlje v analizo fenomena izjemno težkih metov slovenskega asa - na primer takega, kakršnega je zadel ob koncu ponedeljkovega obračuna Dallasa in Portlanda. "Ko je treninga konec, ostane na igrišču in takrat se začne njegova igrica iskanja čim bolj nemogočih položajev za met na koš. A tudi igrica iskanja nekoga, ki bi se z njim igral," piše The Athletic. 

Omenjenemu mediju pa je o tem veliko povedal Kleber, Dončićev nemški soigralec, ki prihaja iz istega mesta kot veliki Dirk Nowitzki. "Luka obožuje sklepanje neumnih stav. Po vsakem treningu išče žrtve, ki bi z njim za 100 dolarjev stavile na met iz najbolj nemogočih položajev. Stavo sprejme, tudi če se zdi najbolj nora, kajti vedno verjame, da lahko zadane. Od povsod," pravi Kleber, ki trdi, da take samozavesti ni videl še nikoli. Pa tudi ne take uspešnosti. 

"Za vsako stavo misli, da je zanj dobra. Vsakega meta se loti, ker misli, da bo zadel. In resnično jih zadane toliko, da trdno verjame, da se mu vse skupaj celo izplača. In če razmislim, je verjetno res prej v plusu kot v minusu," pravi Nemec, ki je povedal, da gre za mete s polovice, z nasprotnih prostih metov, celo izpod nasprotnega koša in pa natanko take padajoče mete povsem s strani, kakršnega je zadel v Portlandu, ko je izsilil podaljšek. 

Značke: dončić, kleber, stave

Članki iz rubrike