serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Tjaša Železnik Svet24.si

FOTO: Naši zvezdniki pred desetimi leti in danes

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Jelena Karleuša Svet24.si

Jelena Karleuša se je znašla v srbskem seks ...

Cara Delevingne Najstnica.si

Zaradi ene fotografije izgubila 100 tisoč ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

ku
ku
5 24.12.2018 19:22:33

UF, bo v Dallasu POČILO!? Soigralec Luke Dončića OBSODIL besede lastnika franšize, da se v Sloveniji dela bolje kot v ZDA!

Reuters
Enemu največjih zvezdnikov Dallas Mavericks niso všeč besede Marka Cubana.

Spomnimo: slednji je pred dnevi pohvalil vzgojo mladih košarkarjev v Evropi, še posebej Sloveniji, in napovedal, da bo svojega devetletnega sina poslal na sončno stran Alp, da bi se razvil v boljšega košarkarja. Med drugim je dejal, da se pri nas mladi košarkarji dejansko učijo igrati košarke, v ZDA pa se učijo predvsem bahati, atraktivno zabijati in 'nabijati' svojo statistiko.

V Sloveniji so njegove besede naletele na val odobravanja, v ZDA pa na veliko gneva. Cuban je celo v lastni ekipi izzval nezadovoljstvo in ogorčenje. Svojega šefa je namreč ostro obsodil eden glavnih zvezdnikov Dallasa Harrison Barnes, ki je dejal: »S to izjavo se ne strinjam. Če je to bila šala, se mi ne zdi smešna. In po mojem mnenju to ne dela lige NBA posebne. Odlična stvar za ligo je, da igralci prihajajo s celega sveta. Vzgojeni smo v različnih okoljih in zaradi tega prinašamo unikatne poglede. To bi morali slaviti. Te prenašamo drug na drugega in se jih ne bojimo učiti. To je naša moč,« se je odzval Barnes.

Kaj bo ta kratek stik pomenil za odnose na relaciji Cuban-Barnes in posledično skupno prihodnost, pa tudi na klimo pri Teličkih, bo kot vedno pokazal čas.

Članki iz rubrike